Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Stijlvolle en moderne tuinmeubelen voor je buitenverblijf in Gouda

Voor inwoners van Gouda biedt Latour stijlvolle en modern afgewerkte tuinmeubelen aan, geschikt voor ieder buitenverblijf met achtertuin. Wil je niet alleen ’s zomers buiten kunnen zitten, maar bijvoorbeeld ook in de maanden november en april? Dat kan met de all-inclusive tuinmeubelen en tuinsets van Latour. Hiermee kan je vier seizoenen per jaar comfortabel buiten genieten en creëer je ook buiten je huis een sfeervolle omgeving.

De tuinmeubelen van Latour zijn online te bestellen, maar je kunt ook de showroom van Latour bezoeken in Lith. Bezorging van de producten van Latour is gratis, terwijl je ook thuis in Gouda nog kan profiteren van onze service. Zo helpen we je graag met het uitpakken en installeren van de tuinmeubelen. Wil je liever eerst de tuinmeubelen van Latour zelf uitproberen? Dan ben je van harte welkom in de showroom van Latour. De reistijd tussen Gouda en Lith (nabij Oss) is hoogstens een uur en je krijgt professioneel advies over de mogelijkheden in je achtertuin in Gouda.

Grote merken en scherpe prijzen

Latour streeft naar hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs, gecombineerd met de beste service. Bij Latour vind je merken van internationale allure, speciaal voor iedere buiten omgeving. Denk aan Exotan, Studio 20 en Garden Impressions. Kies binnen deze merken voor moderne tuinstoelen, een relaxte ligbank of volledige loungesets. Voor de koudere dagen kun je daarnaast kiezen voor ideale terrasverwarmers of stijlvolle vuurtafels. Hierdoor kan je in alle seizoenen van het jaar lekker buiten zitten in Gouda. Vuurtafels zijn daarnaast ook nog eens echte sfeermakers, waarbij je geen last hebt van de rookgeur, maar wel op praktische wijze kunt opwarmen en geen extra licht nodig hebt.

Geef je buitenverblijf een impuls

De tuinmeubelen van Latour voorzien in elke wens. Wil je graag een complete loungeset onder je pas gebouwde tuinhuisje? Dan zijn er oplossingen op maat mogelijk. Ga je voor stevige tuinstoelen, welke door een beschermende laag het hele jaar buiten kunnen staan? Dat kan ook! Bij Latour kan je stijlvol afgewerkte tuinmeubelen vinden tegen de laagste prijs. Laat je inspireren door onze website of kom langs in de showroom van Latour in Lith.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen