Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Wanneer je de tuin opnieuw wil inrichten, is het handig om te weten dat Latour Tuinmeubelen de tuinmeubel outlet in Eindhoven is. Hier kun je kiezen uit een ruim assortiment tuinartikelen. Door ruim 60 jaar ervaring weet Latour Tuinmeubelen precies hoe het jou het best kan helpen. Deze hulp heb je wellicht wel nodig, gezien de grootte van het assortiment van de winkel.

Of je nu op zoek bent naar meubilair om te ontspannen, zoals loungesets, hangstoelen of ligbedden, of een nieuwe tuintafel van teak, graniet of polywood, alles is mogelijk bij Latour Tuinmeubelen. Bovendien kun je kiezen tussen verschillende merken, zoals 4 Seasons Outdoor, Garden Impressions, Suns en Taste by 4 Seasons. Zo zijn er tuinmeubelen beschikbaar van verschillende kwaliteit en in verschillende  prijsklassen. Met een verstandige aankoop die past bij jouw tuin, kun je het hele jaar door genieten van je nieuwe tuinmeubilair. Ook in Eindhoven kun je op koude dagen warm blijven door terrasverwarmers of een cosi fire, terwijl je in de lente uit de wind kunt zitten met behulp van een windscherm.

Latour Tuinmeubelen is de Tuinmeubel outlet in Eindhoven bij uitstek

Hoe geweldig de service van Latour Tuinmeubelen is, blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling van 9,9 die klanten de webwinkel geven. Online winkelen voor tuinmeubelen wordt wel erg aantrekkelijk wanneer je de verschillende voordelen ziet. Zo geniet je niet alleen van de laagste prijs garantie, maar ook van gratis en snelle levering in Nederland, België en Duitsland. Bovendien krijg je gratis hulp van SUEZ, een partner van Latour Tuinmeubelen, als je een oude kunststof tuinset hebt waar je van af wil. Tot slot is online bestellen natuurlijk eenvoudig en heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen van gedachte te veranderen.

Omdat de aanschaf van tuinmeubilair ondanks de laagste prijs garantie toch een behoorlijke kostenpost kan zijn, wil je het uiteraard wel in een keer goed doen. Daarom is het verstandig om al je vragen vanuit je huis in Eindhoven aan Latour Tuinmeubelen te stellen. Dit kan op verschillende manieren, via e-mail, door te bellen of zelfs via whatsapp. Zo krijg je snel, gratis en duidelijk antwoord op je vragen over bijvoorbeeld de prijzen, garanties of specifieke meubels.

Bezoek Latour Tuinmeubelen

Niet ver van Eindhoven vind je de vestiging in Lith. Door deze vestiging te bezoeken kun je naast alles wat je ook online kunt doen, zoals vragen stellen en het assortiment bekijken, ook voelen hoe bepaalde tuinmeubelen daadwerkelijk zitten. Zo kun je ook even proberen welke kleur tuinkussens het beste bij jouw nieuwe tuinset passen. Misschien zie je nog wel iets nieuws wat ook een leuke aanvulling op je nieuwe of huidige tuin zou zijn. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat je iets ziet wat een leuk cadeau zou zijn voor een vriend, familielid of kennis. Kijken kost niets, dus bezoek Latour Tuinmeubelen en sta versteld van de mogelijkheden.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen