Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Tuinmeubelen outlet Dordrecht/h2>tuinmeubelen outlet Dordrecht<
De tuinmeubelen outlet van Dordrecht en omgeving. Vindt de voordeligste Tuinmeubelen van Nederland.

Sfeervol buiten is het nieuwe binnen met tuinmeubelen van Latour in Dordrecht

Ook voor inwoners van Dordrecht zijn er de sfeervolle en moderne tuinmeubelen van Latour. Hiermee hoef je niet meer te wachten tot het mooi weer is, maar kan je in alle vier de jaargetijden comfortabel buiten zitten of liggen. Lounge- en tuinsets, relaxte ligbanken en aantrekkelijke verwarmingen voor je terras. Bij Latour is alles te vinden tegen de scherpste prijzen. Maak van je buitenverblijf je nieuwe huiskamer. Wat is er lekkerder dan in de buitenlucht samen te genieten van comfortabele tuinmeubelen? Gun jezelf deze impuls voor je achtertuin en laat je inspireren door Latour.

Ook tijdens de koude dagen kan je vanaf nu buiten zitten in Dordrecht. Bij Latour is er ruim keuze uit terrasverwarmers, maar ook uit luxe vuurtafels. Deze geven niet de nare geur van rook af, maar zorgen wel voor opwarming. Daarnaast zijn de vuurtafels ook nog eens bijzonder goed te gebruiken als sfeerlicht en het is mogelijk om je drankje er op neer te zetten. De vuurtafels bij Latour zijn van de rijke merken Happy Cocooning en Cosi Fire. Zo kan je buiten zitten wanneer je maar wilt.

Scherpe prijzen op grote merken

Voor iedere achtertuin is een praktische en stijlvolle oplossing met tuinmeubelen. De moderne loungesets voor buiten zijn enorm in opkomst en ook voor iedereen met een achtertuin een echte aanrader. Je kunt er heerlijk relaxen met vrienden of familie, terwijl je in het midden de vuurtafels of ook een granieten tafel kunt plaatsen. Zo creëer je een eigen sfeervolle zithoek, waar je bij wijze van 365 dagen per jaar zou kunnen zitten. Ook zijn diverse tafels bij Latour voorzien van speciale vakken, waarin je drinken en eten kunt plaatsen, of bijvoorbeeld magazines en kranten.

Tuinmeubelen thuis laten bezorgen in Dordrecht

De tuinmeubelen van Latour kunnen bij je thuis worden bezorgd. Woon je in Dordrecht, dan zijn de bezorgkosten volledig gratis en je wordt tevens geholpen bij de installatie van de tuinmeubelen. Wil je graag eerst met eigen ogen zien hoe de tuinmeubelen eruit zien? Dan ben je natuurlijk welkom in de showroom van Latour, te vinden in het centrum van Lith.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen