Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Je achtertuin in Deventer sfeervol ingericht met het interieur van Latour

Op zoek naar een stijlvolle update voor je achtertuin in Deventer? Dan is tuinmeubelen outlet uit Lith voor jou de juiste plek. Hier kan je moderne en/of authentieke meubelen voor buiten bekijken en kopen. Laat jezelf inspireren door de beste merken voor in je achtertuin, waardoor je het hele jaar door kan genieten in de buitenlucht. Bij Latour vind je prettige stoelen en tafels, maar ook uitgebreide en moderne loungesets en zithoeken. De beste merken voor buiten en dat tegen de scherpste prijzen in Deventer.

Volop genieten van het buiten zijn

Voor mensen die houden van het leven buiten, zijn de meubelen van Latour ideaal. Met comfortabele loungesets en moderne warmtehaarden kan je in alle vier de seizoenen van het jaar buiten genieten. Wil je in de zomer languit willen liggen in je eigen tuin? Kies dan uit één van de heerlijke ligbanken. Naast stoelen en banken kan je ook kiezen voor granieten tafels en echte warme dagen vragen om parasols op maat. Zo kan je in Deventer en omgeving het hele jaar buiten doorbrengen, in een omgeving met sfeer en karakter.

Latour heeft een eigen showroom in het Brabantse Lith. Op de website van Latour zijn echter alle producten al te zien met een uitgebreide beschrijving. Zo kan je vanuit Deventer de meubelen van Latour bestellen en vervolgens komen wij ze thuis afleveren. De medewerkers van Latour kunnen je zelfs helpen met het uitpakken en in elkaar zetten van de meubelen. Wil je de meubelen eerst proberen voordat je een aankoop doet, kom dan vooral langs in de showroom van Latour in Lith, ongeveer een uur rijden vanuit Deventer.

Diverse merken tegen scherpe prijzen

Stijlvol interieur voor buiten je huis, dat wil toch iedereen? Bij Latour zijn de beste ‘buitenmerken’ beschikbaar, zoals 4 Season Outdoor, Flow en Triniti. De meubelen van Latour worden aangeboden tegen de scherpste prijzen en je krijgt jouw bestelling thuis in Deventer afgeleverd, voor niks! Doe je inspiratie daarom vrijblijvend op, kies uit de talloze meubelen voor je sfeervolle buitenverblijf en bekijk alle mogelijkheden.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen