Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Nieuw tuinmeubilair is een behoorlijke investering, dus dan is het eigenlijk zonde als je er alleen maar gebruik van kunt maken op warme, zonnige dagen. Latour Tuinmeubelen heeft alles waar je naar op zoek bent in een tuinmeubel outlet in Den Haag. Bij deze enorme winkel heb je de keuze uit dermate veel verschillende tuinmeubels, dat je zeker weten met een fantastische aankoop naar huis gaat, ook als je van tevoren nog geen idee hebt waar je naar op zoek bent.

Latour Tuinmeubelen heeft namelijk meer dan 60 jaar ervaring met het tevreden stemmen van de klanten. Dit merk je op legio manieren, met name in de klantvriendelijkheid. Echter, ook zal het enorme assortiment je tevreden stellen. Zo is er veel variatie in tuinsets, loungesets, hoekbanken, ligbedden en verwarmingen. Door deze artikelen te combineren met behulp van de expertise van Latour Tuinmeubelen verandert jouw tuin in een bron van ontspanning. Je kunt dan niet alleen in de zomer gebruik maken van deze bron, maar dankzij de haardvuren van Cosi Fire of Happy Cocooning ook tijdens de koude wintermaanden. De merken 4 Seasons Outdoor en Taste by 4 Seasons zijn specialisten op dit gebied en natuurlijk ook leverbaar naar Den Haag door Latour Tuinmeubelen.

De beste optie voor een Tuinmeubel outlet in Den Haag, gewoon thuis

Om de drukte te vermijden, kun je ook gewoon thuis je nieuwe tuinmeubilair uitzoeken. Dit doe je via de webwinkel, die klanten beoordelen met gemiddeld een 9,9. Hier vind je alle beschikbare artikelen, inclusief aanbiedingen, overzichtelijk op één plek. Bovendien profiteer je van een gegarandeerde laagste prijs met snelle en gratis levering in Nederland, Duitsland en België. Als je binnen 14 dagen nog niet 100% tevreden bent met je aankoop, kun je deze nog eenvoudig annuleren. Daar komt bij dat SUEZ, partner van Latour Tuinmeubelen, aanbiedt om je oude, kunststof tuinset op te halen om deze vervolgens te recyclen.

Als je toch nog vragen hebt, kun je deze vanuit Den Haag stellen aan een medewerker op een aantal simpele manieren. Zo zul je snel en duidelijk antwoord krijgen op je e-mails, belletjes en whatsapp berichten, of je nu een vraag hebt over materialen, levering, prijzen, of iets anders. Dit soort uitstekende service is waar Latour Tuinmeubelen bekend om staat.

 

Breng een bezoek aan Latour Tuinmeubelen

Alle vragen die je hebt kun je uiteraard ook stellen aan een van de medewerkers bij de winkel in Lith. Ook kun je testen hoe alle meubels zitten en rustig rondkijken om te ontdekken of er nog meer mogelijk is voor jouw tuin. Zo vind je de tuinset die het beste past bij de rest van je woning in Den Haag, snel en voordelig. Daarnaast zie je wellicht leuke aanvullingen op je tuin (of die van iemand anders), zoals een terrasverwarmer of sierkussen.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen