Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Na gebruik van dé tuinmeubel outlet in Arnhem weet je hoe je jouw tuin mooier maakt dan die van Huis Sonsbeek. Na meer dan 60 jaar weten ze bij Latour Tuinmeubelen heel goed hoe je jouw tuin aan kunt pakken om een plek te creëren waar jij je heerlijk kunt ontspannen. Ook wanneer je zelf nog geen idee hebt hoe je moet beginnen, word je met het enorme assortiment van Latour Tuinmeubelen heel wat wijzer.

Je kijkt je ogen uit naar de verschillende mogelijkheden die het ruime assortiment biedt. Er zijn zo veel mooie tuinmeubelen beschikbaar dat zelfs de Veluwe eigenlijk niet groot genoeg is om ze allemaal bij elkaar te zetten, laat staan jouw huis in Arnhem. Loungesets, tuinstoelen, hoekbanken, tuinbanken, ligbedden en schommelbanken; alles is verkrijgbaar. Bovendien heb je de keuze uit meubels van verschillende kwaliteit en prijs door de variatie in merken. Daarnaast kun je deze meubels  eventueel versieren met sierkussens en aanvullen met ander meubilair zoals een parasol, verwarming of windscherm. Door gebruik te maken van de aanbiedingen van Latour Tuinmeubelen kun je tot 70% besparen op zulke aankopen, terwijl je met bijvoorbeeld een 4 Seasons Outdoor set er wel het hele jaar plezier van beleeft.

 

Je hebt de Tuinmeubel outlet in Arnhem gevonden

Latour Tuinmeubelen staat bekend om klanttevredenheid. Om dat zo te houden bieden ze ook jou legio voordelen. Zo geniet je altijd van de laagste prijs garantie en snelle, gratis levering naar overal in Nederland, België en Duitsland. Dus, mocht je niet in Arnhem maar net over de grens woonachtig zijn, dan is dit qua bezorging geen probleem. Binnen 14 dagen kun je de nieuwe aankoop nog annuleren, als je om een of andere reden toch niet tevreden bent. Tot slot is er de mogelijkheid dat, als je nog een oude kunststof tuinset hebt die je graag wil recyclen, het bedrijf SUEZ deze gratis komt ophalen.

Omdat er zo veel mogelijk is bij Latour Tuinmeubelen, is het logisch dat je misschien nog enkele vragen wil stellen. Gelukkig valt dit onder klantenservice en daar is dit bedrijf een kei in. Je kunt je vragen daarom gemakkelijk sturen via e-mail of whatsapp, of gewoon even bellen. Dan krijg je snel en duidelijk antwoord zonder dat je daarvoor je huis uit hoeft.

 

Kom gezellig langs bij Latour Tuinmeubelen

Al je vragen kun je ook gewoon stellen aan een van de medewerkers in de winkel in Lith, niet heel ver van Arnhem. Daarnaast kun je natuurlijk ook alle meubels testen en even voelen hoe ze zitten. Ook kun je geholpen worden bij het uitzoeken van eventuele andere meubels, om jouw terras nog beter te maken. Wellicht zie je zelf nog iets wat je leuk vindt voor jezelf of voor iemand anders, voor buiten of misschien zelfs binnen.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen