De uitgebreide collectie van SUNS tuinmeubelen

De uitgebreide collectie van SUNS tuinmeubelenSuns tuinmeubelen

SUNS tuinmeubelen is een merk dat samen van de zon genieten het belangrijkst vindt. Ze leveren dan ook alles dat u nodig heeft wanneer het om meubilair voor buiten gaat. De innovatie van het merk en het eigentijdse karakter maken de meubels zeer geschikt om in de tuin te gebruiken. Door een uitgebreide collectie aan tuinmeubelen kunt u letterlijk allerlei kanten met dit merk op. Van landelijk tot modern en eigentijds tot traditioneel. Daarnaast kan er uit allerlei verschillende soorten kleuren gekozen worden. Zowel door de tuinkussens die voor het meubilair worden gebruikt als de vormgeving en gebruikte frames.

Verschillende collecties van SUNS

Om de variatie van SUNS een plekje te geven, is er gekozen voor verschillende collecties. Denk aan de collecties: SUNS Red, SUNS Green, SUNS Grey, SUNS Orange en SUNS Blue. De verschillende collecties onderscheiden zich op de volgende manieren:

● SUNS Red

SUNS Red geeft hedendaagse ontwerpen een nieuwe functie. Zo is het bij SUNS Red mogelijk om typische elementen voor binnen naar buiten te brengen. Dit past volledig in de trend waarbij binnen en buiten zoveel mogelijk worden samengenomen. SUNS Red is een collectie die volledig in zogenaamd SensoTex is uitgevoerd. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor de buitenomgeving en geeft het materiaal tegelijkertijd de uitstraling alsof het voor binnen bedoeld is. Het materiaal kan het gehele jaar buiten blijven staan.

● SUNS Green

SUNS Green zet de kracht van teak in het daglicht. Teak is oersterk hout dat al tientallen jaren gebruikt wordt voor tuinmeubilair en daar al langdurig zeer geschikt voor blijkt. Dit heeft te maken met de weerbestendige eigenschappen van het materiaal en de natuurlijke stevigheid waarover het hout beschikt. Binnen de SUNS Green collectie wordt teak gecombineerd met aluminium dat past bij een industriële look, robuust staal en wicker voor een romantische uitstraling. Men kan hierdoor zowel voor strakke lijnen als een elegante look kiezen.

● SUNS Grey

Als verbindend element binnen de SUNS Grey collectie is er touwwerk. Verschillende houtsoorten, staal en steen worden gecombineerd met krachtig touwwerk dat van polyester gemaakt is. Het geeft een speels effect aan uw tuinmeubels en brengt een zeer verrassende uitstraling naar uw buitenruimte. Comfort en elegantie worden binnen de SUNS Grey collectie gekoppeld, daarnaast is deze collectie volledig waterbestendig en kunt u dit tuinmeubilair het gehele jaar buiten laten staan.

● SUNS Orange

De warme en charmante uitstraling is volgens SUNS het meest kenmerkend binnen de SUNS Orange collectie. De collectie heeft daarnaast ook een landelijke uitstraling, dit heeft te maken met de manier waarop er hout in de collectie is verwerkt. Het tuinmeubilair uit de SUNS Orange collectie laat u op een fantastische manier van uw buitenomgeving genieten. Zo kunt u samen met uw vrienden en familie buiten zijn of naar de natuur in uw tuin kijken.

● SUNS Blue

Binnen de SUNS Blue collectie heeft men begrepen dat kwaliteit niet lastig hoeft te zijn. U kunt dit zien aan de klassieke lijnen en elegantie zoals deze binnen de SUNS Blue collectie zichtbaar is. Naast de fraaie uitstraling van deze collectie, is er gelet op de kwaliteit van het materiaal. Zo kunt u langdurig van de levensduur van uw tuinmeubels genieten.

Materiaal van SUNS tuinmeubelenSuns isla loungeset

Bij SUNS ziet u vrijwel direct dat er voornamelijk voor de meer robuuste materialen gekozen wordt. Hierdoor kan het tuinmeubilair tegen een stootje en kunt u rekenen op de duurzaamheid van het materiaal. Bij SUNS tuinmeubelen worden materialen als teak, aluminium, wicker en textileen gebruikt. Dit materiaal staat bekend om de volgende eigenschappen:

● Teak

Met name in de SUNS Green collectie vinden we teak terug. Teak is materiaal dat keihard is en uitstekend bestemd is tegen verschillende weersomstandigheden. Dat maakt teak uitermate geschikt om voor buitenmeubels te gebruiken. Teak is op verschillende manieren te bewerken, u kunt er zelf voor kiezen of u voor een donkere of lichte kleur kiest. Wilt u het teakhout laten vergrijzen? Dan kunt u dit op een natuurlijke manier laten gebeuren of kunt u hier eventueel vergrijzingsmiddelen voor gebruiken. Houd er rekening mee dat u voldoende onderhoud aan teak pleegt, denk aan het schoonmaken van het materiaal en het toevoegen van onderhoudsmiddelen.

● Aluminium

Aluminium is licht van gewicht en zal nauwelijks roesten. Dit maakt aluminum zeer geschikt om voor tuinmeubels te gebruiken. Daarnaast ziet SUNS het als een groot voordeel dat u uw tuinmeubels gemakkelijk kunt tillen als u voor aluminum kiest. Aluminum is immers veel lichter dan andere metaalsoorten.

● Wicker

Wicker is vlechtwerk dat een synthetische oorsprong kent. Gelukkig doet dit niets af aan de natuurlijke uitstraling van dit materiaal en lijkt het wat dat betreft op traditioneel vlechtwerk. Wicker kent een warme uitstraling en zit uiterst comfortabel. Zeker wanneer het op een vakkundige manier om het frame wordt geweven, zoals dat bij SUNS tuinmeubelen gebeurt.

● Textileen

Textileen is een vorm van textiel die uitermate geschikt is voor tuinmeubels. Textileen is geschikt voor verschillende weersomstandigheden, kan snel drogen als het nat wordt en is uitermate duurzaam. Dit heeft te maken met de stevige structuur waaruit het materiaal is opgebouwd en de grondstoffen die gebruikt zijn.

Kwaliteit en innovatie van SUNS tuinmeubelen

SUNS tuinmeubelen ziet het bereiken van kwaliteit als het maken van de juiste keuzes. Dit gaat om de vorm, het materiaal dat gebruikt wordt en de constructie zoals deze voor tuinmeubels geldt. Tijdens het productieproces is het belangrijk om iedere stap van het proces te bewaken. SUNS tuinmeubelen weet als geen ander hoe dit werkt en doet dit met haar uitgebreide collectie al meerdere jaren. Zo ontstaan er producten waar men volledig op kan vertrouwen, nu en in de toekomst. Innovatief is SUNS door altijd te blijven focussen op het productieproces, de gebruikte materialen en de constructie als eindresultaat. Door dit op een procesmatige en slimme manier te doen, worden de tuinmeubels van SUNS iedere dag een beetje beter.

SUNS tuinmeubelen en design

De vorm en functie van materiaal moeten samensmelten. Zo verenigen de functionaliteit en de uitstraling van uw tuinmeubels op een succesvolle wijze. Uw tuinmeubilair wordt hierdoor iets om dagelijks van te genieten, zowel om naar te kijken als om comfortabel in te zitten met uw familie en vrienden. De tuinmeubelen van SUNS zien er daardoor zeer uitnodigend uit en maken het prettiger om in te zitten. Een rustpunt voor in uw tuin, op het balkon, dakterras of andere locatie waar u uw SUNS tuinmeubels plaatst. Suns komt elk jaar met een prachtige nieuwe collectie. Bekijk hier de nieuwste collectie Suns tuinmeubelen.