4 Seasons Outdoor zeven best verkochte series

4 Seasons outdoor beste sets

4 Seasons Outdoor zeven best verkochte series

4 Seasons Oudoor Brighton

De serie Brighton van 4 Seasons is een van de beste, zo niet, de aller populairste tuinstoel die het merk in de collectie voert. De Brighton serie bestaat ondertussen uit veel verschillende modellen. Er is een tuinstoel, living stoel, loungeset en hoekbank van verkrijgbaar. De reguliere kleur waar de serie Brighton ooit mee begonnen is, is de kleur Pure. Daarna zijn de kleuren charcoal en leaf aan de serie toegevoegd. Deze kleuren zijn een tijdje zeer populair geweest, maar hebben de kleur pure niet overtroffen. Daarom zijn deze kleuren weer het assortiment uit. Als een van de enige series van dit merk heeft de 4 Seasons Outdoor Brighton samen met nog één andere serie een swivel model gehad. Dit is een tuinstoel waaronder een ronde voet staat waarop een verend mechanisme is gezet. Hierdoor veert de stoel wanneer je erop zit.

4 Seasons Oudoor Aberdeen

De serie Aberdeen van 4 Seasons is een wat meer uitgeklede stoel als je deze vergelijkt met de Brighton. Gekeken naar de stoel van de serie, zijn er veel verschillen te zien. De 4 Seasons Outdoor Aberdeen komt in een aantal verschillende kleuren en type wicker. De stoelen worden op dit moment aangeboden in de kleur Ebony en Lagun. Lagun, een zachte kleur met een brede wicker draad.  Het wicker van de Lagun kleur is een stuk breder dat dat van de Ebony kleur. De serie is ooit begonnen met een loungeset. Deze is op dit moment niet meer verkrijgbaar, maar er is een tuinset met een ovale tafel en ronde van verkrijgbaar. Deze tafel is verkrijgbaar in 230 centimeter ovaal en 130 centimeter rond.

4 Seasons Oudoor Kingston

De Kingston serie van 4 Seasons Outdoor zit waarschijnlijk het lekkerst van allemaal. Tenminste, als we de gebruikers ervan moeten geloven. In alle modellen van deze serie liggen de dikste kussens verkrijgbaar bij 4 Seasons Outdoor. In de kussens kun je heerlijk wegzakken. De 4 Seasons Outdoor Kingston serie is net zoals de Aberdeen en Brighton al geruime tijd verkrijgbaar, maar wordt er totaal niet minder populair om. De serie kwam eerst met een loungeset. Dit werd snel uitgebreid met een dining chair. Deze laatste werd helaas datzelfde jaar weer uit de collectie gehaald. Ondertussen is er ook een modulaire hoekbank in twee verschillende kleuren van verkrijgbaar. De hoekbank is verkrijgbaar in de kleur Pure en Provance. De kleur provance is bij het Kingston model exclusief verkrijgbaar bij Latour. Aangezien de set zo aanslaat bij het publiek zal et model nog jaren in de collectie blijven.

4 Seasons Oudoor Valentine

De Valentine serie is net zoals bovenstaande series (Kingston en Brighton) een blijvende vaste kracht in de collectie van 4 Seasons Outdoor. Het is typisch zo’n set waarop je direct verliefd bent. De set heeft zichzelf bewezen in de kleur Pure, maar is ondertussen ook verkrijgbaar in de kleur Provance. De laatst genoemde kleur is exclusief verkrijgbaar bij VOF Latour. In het jaar 2016 komt de serie 4 Seasons Outdoor Valentine met een nieuw model: de Valentine Cosy hoekbank. Dit is een dining hoekbank (een hogere tafel) maar met toch de prachtige uitstraling van de loungeset zelf. Deze hoekbank zal verkrijgbaar zijn in de kleur Pure. De serie Valentine is een serie die u niet op elke hoek van de straat zult zien staan, er hangt namelijk een behoorlijk prijskaartje aan.

4 Seasons Oudoor Sussex

De Sussex serie is een absolute topper. De serie is heel wat jaren geleden uitgebracht in de kleur polyloom mocca, deze kleur is ondertussen vernieuwd en heet voortaan polyloom taupe. Net zoals bij de brighton, zijn van de serie Sussex veel verschillende tuinmeubelen verkrijgbaar. Er zijn twee verschillende stoelen, een dining stoel en een living stoel. Wat deze serie uniek maakt is het fijne type wicker wat je niet vaak meer terug ziet op meubelen. Het is een rondedraad welke zo’n 2 a 3 mm breed is, dit maakt het productproces van deze serie een stuk intensiever dan een bredere draad. Uiteraard is dit terug te zien in de stijl van de loungeset en stoel, een klassieke uitstraling. Van de 4 Seasons Outdoor Sussex serie is een ligbed, loungeset en dining chair verkrijgbaar.

4 Seasons Oudoor Madoera

De Madoera serie mag beslist niet in dit rijtje ontbreken. De serie heeft de dikste draad van allemaal wat het een robuuste uitstraling geeft. Deze robuustheid is ook in het ontwerp van deze tuinmeubelen terug te vinden. Wanneer je naar de poten van bijvoorbeeld de stoelen kijkt zie je een verdikking, een detail wat de robuuste uitstraling nog een extra duwtje geeft. De 4 Seasons Outdoor Madoera loungeset is samen met de Valentine loungeset als enige verkrijgbaar met een kleine ronde koffie tafel. Dit is een tafeltje met een doorsnede van 100 cm afgewerkt met een glazen dekplaat gemaakt van gehard glas. In de Madoera loungeset liggen zeer comfortabele kussens welke tegen de meeste weersomstandigheden kunnen. Dit allen maakt de Madoera een serie die al jaren in de collectie van 4 Seasons Outdoor zit, en voorlopig niet zal uitwijken. De Madoera is in één kleur verkrijgbaar, de Colonial kleur. Naast de loungeset komt deze serie met een dining chair welke dezelfde robuuste uitstraling heeft zoals de loungeset zelf.

4 Seasons Oudoor Lodge

De jongste serie in deze top series van 4 Seasons Outdoor is de Lodge serie. Deze serie was destijds een van de eerste hoekbanken van het merk. Het was meteen een schot in de roos. De Lodge hoekbank was meteen onderscheidend door de hoektafel welke verkrijgbaar was bij de hoekbank. De 4 Seasons Outdoor Lodge is uitgebracht in twee verschillende kleuren. In de kleur pure en in de charcoal kleur. Qua uitstraling is deze serie een stuk meer bescheiden dan bijvoorbeeld de Kingston serie. Dit maakt hem niet alleen praktischer wanneer er rekening gehouden dient te worden met ruimte, maar hierdoor ziet de hoekbank er ook wat subtieler uit. De hoekbank is alleen verkrijgbaar als L vorm. Bij de aankoop van de Lodge zal rekening gehouden moeten worden met een keuze hoe de L gespiegeld moet worden. Er zijn hier namelijk verschillende modellen van beschikbaar.

Concluderend, gekeken naar alle bovenstaande series kan gezegd worden dat 4 Seasons Outdoor zeer succesvol is geweest in het verleden en een rooskleurige toekomst tegemoet gaat als merk. Series zoals Brighton, Kingston en Madoera zullen naar verwachting nog jaren gevoerd worden. In sommige succesvolle series is een kleine aanpassing gewenst geweest. Een voorbeeld hiervan is de kleur aanpassing van de Sussex, van mocca naar taupe.