Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Suns Savona loungeset

De SUNS Savona loungemeubelen brengen industrieel aluminium, teakhout en modern design samen. De dikke kussens hebben Sunproof® kussenbekleding, waardoor optimaal zitcomfort gegarandeerd is. Daarnaast is deze premium stof weerbestendig, duurzaam en kleurvast. De Fast Dry kussenvulling maakt de set extra weerbestendig: na een regenbui kunt u de Savona loungeset snel weer inzetten om uw loungesessie te hervatten!

SUNS Savona: YOU CREATE

Als onderdeel van het YOU CREATE-programma wordt de Savona geleverd met losse elementen die naar wens kunnen worden opgesteld, waaronder twee- en driezitsbanken, een hoekstuk, bijzettafels, armleuningen en een loungetafel of verlichting op zonne-energie.

SUNS Savona met armleuningen of teak zijtafels

De Suns Savona loungeset is zoals gezegd verkrijgbaar in meerdere varianten. De standaard opstelling bestaat uit 5 delen: L-deel driezitsbank, hoek, L-deel tweezitsbank en twee loungetafels. Twee driezitsbanken is ook mogelijk, de set wordt daarmee aan een zijde 74 cm langer en daarmee nog royaler.

U kunt zelf kiezen of u de loungeset wilt hebben uitgevoerd met armleuningen of met teak zijtafels. Afweging daarbij kunnen zijn dat deze variant minder ruimte in beslag neemt, goedkoper is en natuurlijk ondersteuning biedt door de armleuningen.

Afmetingen 5-delige SUNS Savona loungeset met armleuningen:

Lengte x breedte: 326 x 262 cm
Hoogte: 89 cm
Zithoogte: 45 cm

Afmetingen 5-delige SUNS Savona loungeset met teak zijtafels:

Lengte x breedte: 366 x 282 cm
Hoogte: 89 cm
Zithoogte: 45 cm

Als u kiest voor twee 3-zitsbanken, is de lengte x breedte 326 x 326 voor de set met armleuningen en 366 x 366 cm voor de SUNS Savona loungesets met zijtafels.

De comfortabele en premium kussens van de SUNS Savona loungeset

Regelmatig wordt door onze klanten de vraag gesteld: “Wat is nu het belangrijkste waar ik op moet letten als ik een loungeset wil gaan kopen?”

Natuurlijk zijn meerdere zaken belangrijk, zoals natuurlijk uw budget, de beschikbare ruimte in uw tuin of op uw terras, kwaliteit, garantie en service. Maar het allerbelangrijkste is toch wel de kwaliteit van de kussens en het gevoel wat u ervaart als u heeft plaatsgenomen op de loungeset.

De SUNS Savona loungeset is uitgerust met royale, comfortabele kussens met Sunproof kussenbekleding. Deze premium outdoor stof staat garant voor jarenlange kwaliteit en weerbestendigheid en voelt aangenaam aan. Dat laatste is natuurlijk uiterst belangrijk als u ontspannen tot rust wilt komen in uw eigen omgeving.

De beste outdoor materialen worden gebruikt voor Suns Savona

Met de SUNS Savona loungeset zit u dus goed, in meerdere opzichten. De aluminium frames hebben een beschermende laag poedercoating gekregen en worden gecombineerd met teak tafelbladen. Beide zijn duurzame en uiterst weerbestendige materialen.

De kers op de taart is de Fast Dry Foam kussenvulling van de Suns Savona. Door de open structuur van het foam wordt regenwater snel afgevoerd en is de droogtijd van de kussens kort.

Andere tuinmeubelen van Suns

Suns biedt naast de Savona modellen nog veel meer andere tuinmeubelen die ook zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Hier een selectie:

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen