Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Design tuinmeubelen

Natuurlijk moet een tuinmeubel goed zitcomfort bieden en liefst ook tegen een fikse regenbui kunnen. Maar het oog wil ook wat, nietwaar? Bij Latour Tuinmeubelen bieden we een breed assortiment design tuinmeubelen tegen een scherpe prijs. Deze fraai ontworpen design tuinmeubelen vallen op door hun bijzondere en soms gewaagde ontwerpen, waardoor u automatisch meelift met de laatste modetrends.

Welke merken bieden de beste design tuinmeubelen aan?

Latour Tuinmeubelen is dealer van de beste design tuinmeubel merken van Nederland, zoals Suns, Taste by 4 Seasons, Flow en 4 Seasons Outdoor. Deze merken bieden jaarlijks prachtig ontworpen tuinmeubelen aan. De designers van deze merken verwerken met hun creatieve inzichten de laatste modetrends in hun design tuinmeubelen.

Duurzame design tuinmeubelen

Design tuinmeubelen vallen direct op en passen vaak perfect bij terras- en tuininrichtingen die door een architect met design skills zijn ontworpen. Maar steeds vaker worden hedendaagse trends verwerkt in het design, zoals duurzaamheid. De betere design tuinmeubelen worden gemaakt van materialen die het milieu niet schaden. U zult bijvoorbeeld enkel gecertificeerd hout aantreffen in een teakhouten design tuinmeubel. Designers van luxe tuinmeubelen maken ook steeds vaker gebruik van gerecycled materiaal.

Modulaire design tuinmeubelen

Onze design tuinmeubelen zijn ontworpen door de meest creatieve tuinmeubelontwerpers van Nederland. Een mooi voorbeeld van deze creatieve ontwerpen zijn de modulaire moderne tuinmeubelen. U creëert uw eigen design tuinmeubel door het combineren van afzonderlijke design tuinmeubelelementen, zoals een hoekelement, tweezitter en salontafel. Vooral het vertrouwde Nederlandse merk 4 Seasons Outdoor brengt steeds vaker dit soort design tuinmeubelen op de markt en de modellen worden ieder jaar mooier en verfijnder.

Verschillende soorten design tuinmeubelen

Zoals u hierboven kunt zien, zijn er diverse soorten design tuinmeubelen. We hebben design dining sets voor de sfeervolle inrichting van uw tuin, maar ook uitgebreide design loungesets. Voor elk wat wils en in iedere prijsklasse. Heeft u moeite om een keuze te maken of wilt u meer weten over een bepaald (type) design tuinmeubel? Neem dan contact met ons op, want we staan graag voor u klaar!

 

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen