Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Loungestoel balkon

Loungestoelen voor een balkon zijn er in verschillende modellen, materialen, kleuren en maten. Geen gebrek dus aan keus! Wellicht is het aanbod zo groot, dat u zelfs moeite heeft om een keuze te kunnen maken voor de ideale loungestoel voor uw balkon. Daarom helpen we u met tips waar u op moet letten bij het uitkiezen van een geschikte balkon loungestoel.

Zorg voor voldoende ruimte rondom de loungestoel op uw balkon

Het klinkt misschien logisch, maar het is belangrijk dat de loungestoel die u op het oog hebt, niet alleen op uw balkon past, maar dat er ook nog de nodige been- en loopruimte overblijft. Er is namelijk niets zo frustrerend als te weinig ruimte op uw balkon. Houd liever iets teveel ruimte over, dat geeft een vrij en aangenaam gevoel.

De ideale loungestoel voor uw balkon

Natuurlijk moet de loungestoel er mooi uitzien en bij de rest van uw balkoninrichting passen. Daarnaast is de ideale balkon loungestoel licht in gewicht, waardoor deze makkelijk is te verplaatsen, onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Loungestoelen die zijn vervaardigd van een combinatie van wicker, rope, RVS, aluminium, textileen, Sunbrella en Olefin zullen het gehele jaar buiten op uw balkon mogen staan en dat voor vele jaren.

De beste merken balkon loungestoelen

Wij bieden de beste balkon loungestoelen aan van merken als Flow, 4 Seasons Outdoor, Suns en Taste by 4 Seasons. Al deze merken staan bekend om hun goede kwaliteit loungestoelen, service en jarenlange garantie.

Wat u moet weten over teakhouten balkon loungestoelen

Teakhout heeft veel goede eigenschappen als outdoor materiaal. Zo heeft het hout een warme uitstraling en een uitstekende weerbestendigheid. Zeker een aanwinst voor uw balkon!

Maar voordat u tot koop overgaat van de teak loungestoel voor uw balkon, is het goed te weten dat teakhout op natuurlijke wijze vergrijst, en als u dat niet wilt, moet u het hout regelmatig behandelen.

Daarnaast wordt geadviseerd om teak minimaal eenmaal per jaar van een beschermlaag te voorzien, waardoor het hout langer mooi blijft.

Lees meer over teakhout in ons Blog

Als u niet terugdeinst voor dit soort jaarlijkse klusjes, kunt u zonder problemen een teakhouten loungestoel voor uw balkon kopen.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen