Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Loungeset groot

Een grote loungeset in uw tuin geeft u alle comfort en ontspanning die u maar wenst. Wij hebben de beste loungesets met groot formaat van bekende Nederlandse merken, die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Bekijk ons ruime assortiment grote loungesets.

De beste merken als het gaat om grote loungesets

De merken die de beste grote loungesets aanbieden, zijn Taste by 4 Seasons, Flow, Suns en 4 Seasons Outdoor. Ze hebben elk hun eigen kwaliteiten, en als u een grote loungeset koopt van een van deze merken, dan weet u dat u letterlijk en figuurlijk goed zit.

De samenstelling van een grote (XL) loungeset

Onder grote loungesets worden de XL-modellen geschaard, de eXtra Large uitvoeringen (= extra groot). Nu is daar verder geen vaste regel voor als het om de vorm van de loungeset gaat. In de meeste gevallen bestaat een grote loungeset uit een hoekbank, die met een of twee middenstukken is verlengd. 4 Seasons Outdoor heeft ook grote loungesets waar u volledig ‘op los kunt gaan’ als het om het ontwerp gaat, zelfs zonder een hoek erin. En dan zijn er nog loungesets met groot formaat, die bestaan uit 2 drie- of vierzitsbanken die tegenover elkaar worden opgesteld met een loungetafel in het midden.

Loungeset groot = niet altijd loungeset duur

U begrijpt dat de prijs van een grote loungeset, waar u vele seizoenen plezier van wilt hebben, realistisch moet zijn. Dit soort loungesets is vervaardigd van de beste outdoor materialen en u krijgt er tussen de 3 en 5 jaar garantie op. Toch zult u merken dat er grote prijsverschillen bestaan tussen de verschillende grote loungesets. Dat ligt dan voornamelijk aan het materiaal. Ook de kwaliteit van de kussens kan een belangrijk prijsverschil vormen. Toch zijn er genoeg relatief goedkope grote loungesets die voortreffelijk zitten én weerbestendig zijn. Vraag onze medewerkers voor een advies op maat!

Modulaire grote loungesets

Grote loungesets hebben geen vast formaat. Modulaire loungesets kunt u bijvoorbeeld naar eigen inzichten samenstellen. De ontwerpers van 4 Seasons Outdoor zijn wat dat betreft de uitblinkers, want die hebben modellen als de ‘Endless’ en ‘Play’ uitgebracht, waarbij u werkelijk alle kanten op kunt wat het ontwerp én grootte van de loungeset betreft. Wat dat betreft zijn ze zowel origineel qua ontwerp als de naam van de grote modulaire loungesets Endless en Play (‘eindeloos’ – ‘spelen’).

Past een loungeset groot formaat wel in mijn tuin?

Voordat u een loungeset groot formaat koopt, doet u er goed aan de maten van uw tuin, terras of overkapping te checken. Houd genoeg ruimte over om te bewegen, want zelfs de meest luxe grote loungeset staat armoedig in een te kleine ruimte. Wat dat betreft kunt u veel beter extra ruimte overhouden, dat geeft lucht en voorkomt dat u spijt krijgt van uw aankoop.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen