Gespreid betalen met SprayPay

Gespreid betalen met SprayPayHeeft u een prachtig tuinmeubel op het oog, maar komt de aankoop even niet goed uit? Betaal dan met SprayPay. Op die manier kunt u uw aankopen bij Latour Tuinmeubelen gespreid betalen.

Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten. Om via SprayPay te kunnen betalen, moet het aankoopbedrag minimaal € 250 en maximaal € 5.000 bedragen. U betaalt maandelijks een deel van het bedrag inclusief rente. U kunt kiezen of u de aankoop in 12, 18, 24 of 36 maanden wilt betalen.

SprayPay hanteer een rente percentage van 14%.

Ontbinden

Als u een betaalovereenkomst bent aangegaan met SprayPay, kunt u deze zonder extra kosten ontbinden door het gehele openstaande bedrag over te maken onder vermelding van het contractnummer.

Sneller aflossen

U kunt sneller aflossen door een bedrag over te maken naar ons rekeningnummer met de vermelding ‘sneller aflossen + contractnummer’. Het extra bedrag dat u overmaakt, wordt afgetrokken van het openstaande bedrag en de rente wordt enkel berekend over het dan nog openstaande bedrag.

Hoe kiest u voor SprayPay?

Tijdens uw bestelling kiest u bij betalen voor de betaalmethode ‘SprayPay- Gespreid betalen’.

Voorbeeld betaalscherm

Vervolgens loopt u een aantal stappen door:

  • Inkomsten/lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. U ziet direct of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling zo snel mogelijk door ons verwerkt*. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

*Als u heeft gekozen voor bezorgen, dan nemen wij contact met u op om een aflevermoment af te spreken.

Bereken het maandbedrag

U kunt eenvoudig het maandbedrag berekenen. U hoeft hiervoor alleen maar het aankoopbedrag te weten van het gewenste artikel. De termijn voor gespreid betalen is van 12 tot 36 maanden. Zo kunt u het maandelijks te betalen bedrag gemakkelijk berekenen. In de SprayPay calculator hoeft u alleen maar het aankoopbedrag en de looptijd in te vullen en op ‘Berekenen’ te klikken.

De algemene voorwaarden van SprayPay vind u hier: https://www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Let op, geld lenen kost geld!