In3 – Betalen in 3 keer zonder rente

in3 betalenHeeft u de parasol of loungebank van uw dromen gevonden, maar kunt of wilt u dit bedrag niet in één keer betalen? Dan hebben we goed nieuws voor u: Met in3 betaalt u het aankoopbedrag in 3 gelijke termijnen zonder extra kosten. U betaalt géén rente over het aankoopbedrag en bovendien krijgt u geen BKR registratie. 

Betalen met in3 kan vanaf € 100 tot maximaal € 3.000. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten. 

Hoe werkt betalen met in3?

Tijdens uw bestelling kiest u bij betalen voor de betaalmethode ‘in3- Gespreid betalen’.

Voorbeeld betaalscherm

Op datzelfde moment controleert In3 uw gegevens en wordt u doorverwezen naar een beveiligde server. Daar vult u uw bank, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in. Hierna volgt de toetsing en vervolgens betaalt u de eerste termijn. Als u niet wordt doorverwezen, krijgt u een afwijzing te zien en kunt u een andere betaalmethode selecteren. Mocht u vragen hierover hebben, dan kunt u contact opnemen met in3.

Als de betaling is gelukt, wordt uw bestelling zo snel mogelijk door ons verwerkt. Als u voor bezorgen heeft gekozen, nemen wij contact met u op om een aflevermoment af te spreken.

De tweede en derde termijnen betaalt u voor dag 30 en dag 60. Twee dagen voor het aflopen van de termijn ontvangt u een e-mail met daarin een link waarmee u veilig en vertrouwd kunt betalen via iDEAL.