Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Tuintafel 6 personen

Tuintafels voor 6 personen zijn erg populair en ze zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. De ronde tuintafel voor 6 personen is de topfavoriet: door de ronde vorm kunt u samen met uw gasten ongedwongen aan tafel zitten en gezellig met elkaar praten. Maar ook de rechthoekige, triangle en ovale tuintafels voor 6 personen zijn erg gewild. Welke vorm u ook zoekt, wij hebben de beste 6 persoons tuintafels van gerenommeerde Nederlandse merken. Sla dus snel uw slag!

De beste tuintafels voor 6 personen van Nederland

Onze huismerken Taste by 4 Seasons, Suns en 4 Seasons Outdoor leveren de beste 6 persoons tuintafels. Deze merken bieden solide, duurzame en weerbestendige tuintafels voor 6 personen aan. Ze gebruiken daarvoor de beste outdoor materialen, zoals aluminium, RVS, HPL, keramiek en gecertificeerd teakhout.

Gezellig tafelen met een ronde tuintafel voor 6 personen

Ronde en ovale tuintafels voor 6 personen worden vaak als gezelliger en socialer ervaren dan de rechthoekige. Bij zo’n ronde tuintafel voor 6 personen kunt u namelijk iedereen aan tafel aankijken en zo gemakkelijker contact maken met alle aanzittenden. [/toggle]

Soorten en maten tuintafel voor 6 personen

Tuintafels voor 6 personen zijn er in verschillende soorten en maten. De meeste ronde tuintafels voor 6 personen hebben een diameter van 170 cm. De rechthoekige 6-persoons tuintafels hebben een lengte tussen de 220 en 240 cm en zijn 90 tot 110 cm breed. Taste by 4 Seasons heeft speciale tuintafels voor 6 personen op de markt gebracht met triangle bladen, waarbij het blad drie gelijke zijden heeft van 170 cm rond, rechthoekig of vierkant.

Tip: stel een wensenlijstje op voor uw tuintafel voor 6 personen

6-Persoons tuintafels zijn ideaal om te combineren met uw favoriete tuinstoelen om zo uw eigen tuinset samen te stellen. We willen u wel waarschuwen dat het aanbod 6-persoons tuintafels enorm groot is. De kans bestaat dat u door de bomen het bos niet meer gaat zien. Het is dan ook een goed idee om een wensenlijstje te maken, voordat u uw zoektocht start. Bedenk hierbij welke kleuren u aanspreken, of de tuintafel vooral mooi, goedkoop of juist duurzaam moet zijn? En hoeveel tijd wilt u gaan besteden aan onderhoud? En last but not least: moet de set weerbestendig zijn?

Als u deze zaken voor uzelf inzichtelijk heeft gemaakt, kunt u vervolgens gemakkelijker de juiste keuzes maken.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen