Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Als je van plan bent je tuin compleet op de schop te gooien hoort daar natuurlijk ook een nieuwe tuinset bij. Om deze klus zo snel, eenvoudig en goedkoop mogelijk te klaren, heb je met Latour Tuinmeubelen de ideale tuinmeubel outlet in Utrecht gevonden. Latour Tuinmeubelen heeft namelijk meer dan 60 jaar ervaring met het verzorgen van tuinmeubilair, waardoor je gegarandeerd naar huis gaat met een tuinset die bij jouw tuin past. Dankzij het enorme assortiment is er ook voor jou tuin een ideale tuinset beschikbaar.

Bij Latour Tuinmeubelen heb je keuze uit diverse loungesets, schommelbanken en ligbedden om heerlijk te relaxen, maar ook gewone tuinsets. Daarnaast zijn er verschillende parasols en verwarmingen zodat je van alle gemakken voorzien bent in jouw tuin. Uiteraard kun je kiezen uit veel verschillende merken, zo kun je dus kiezen voor de meest luxe artikelen maar ook de goedkopere artikelen. Maar één ding is zeker, je betaalt niet te veel. Je kunt de tuinsets van de collectie 4 Seasons Outdoor namelijk in elk jaargetijde gebruiken. In de zomer en lente kun je genieten van het warme weer, terwijl je in de herfst en winter verwarmd buiten kunt genieten van je eigen tuin.

Latour Tuinmeubelen is hét Tuinmeubel outlet in Utrecht

Latour Tuinmeubelen biedt jou legio voordelen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt door de laagste prijs garantie en worden jouw bestelde tuinmeubelen snel en gratis bij jou in de buurt van Utrecht thuisbezorgd, of je nu in Nederland, België of Duitsland woont. Deze service heeft er toe geleid dat de webwinkel een gemiddelde beoordeling van 9,9 krijgt van de klanten. Daar komt nog bij dat wanneer je vindt dat jouw online bestelde artikelen toch niet bij jouw tuin passen, je binnen 14 dagen nog de mogelijkheid hebt om ze toch maar niet aan te schaffen. Bovendien haalt SUEZ, een partner van Latour Tuinmeubelen, je oude kunststof tuinset gratis en voor niets op om te recyclen, mocht je hier behoefte aan hebben.

Er komt natuurlijk veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe tuinset. Dat begrijpen ze bij Latour Tuinmeubelen ook. Daarom kun je al je vragen stellen via e-mail, door te bellen of zelfs via whatsapp. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord over bijvoorbeeld levering, garanties of prijzen. Op deze manier geniet je van extra service zonder daar meer voor te betalen of zelfs je huis in Utrecht uit te gaan.

Kijk rond bij Latour Tuinmeubelen

Mocht je liever vragen stellen aan een medewerker in levende lijve, of wil je graag even testen hoe sommige tuinmeubels er in het echt uit zien of aanvoelen, dan kun je terecht bij de Latour Tuinmeubelen winkel in Lith. Zo kun je ook ontdekken of er nog andere tuinsets verkrijgbaar zijn, die je op de webwinkel misschien over het hoofd hebt gezien. Daarnaast kun je hier natuurlijk ook terecht als je op zoek bent naar een leuk en uniek cadeau.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen