Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Geef een impuls aan je achtertuin met de tuinmeubelen van Latour

Voor alle achtertuinen in Amersfoort die wel een impuls kunnen gebruiken is tuinmeubelen outlet Latour de beste plek. Hier kan je volop inspiratie op doen over een nieuwe uitstraling voor je tuin en over het creëren van een gezellig terras. Daarbij kan je kiezen voor een volledige tuin- of loungeset, maar ook voor stevige, losse stoelen. De omgeving van je achtertuin is dé plek voor jezelf en familie of vrienden. Juist daar wil je het graag gezellig maken en dat kan met het veelzijdige assortiment van Latour. Je achtertuin in Amersfoort voorzien van sfeervolle elementen? Doe dan inspiratie op bij Latour.

Grote merken, scherpe prijzen

Bij Latour draait alles om kwalitatief goede producten van alom gerespecteerde merken. Daarbij krijg je bij Latour ook nog eens aantrekkelijke voordelen op de diverse tuinmeubelen. Kies bijvoorbeeld uit merken als 4 Seasons Outdoor, Suns of Garden Delight. De tien merken bij Latour hebben allemaal één ding gemeen; ze bieden nieuwe impulsen aan je bestaande of nieuwe tuin. Voor het interieur van buiten ben je daarom bij Latour op de goede plek.

Latour vindt Service belangrijk, ook in Amersfoort. Bestel je daarom online tuinmeubelen, dan bezorgen wij die gratis bij je thuis. Daarnaast krijg je advies over de mogelijkheden van diverse meubelen. Maak je eigen gezellige zithoek door te kiezen uit één van de vele tuinsets, gecombineerd met sfeervolle vuurtafels. Zo kan je genieten van de praktische warmte, heb je aantrekkelijk sfeerlicht en blijf je in alle jaargetijden comfortabel warm. Latour is dé online Tuinmeubelen outlet van Amersfoort.

Bestel online of kom bij ons langs!

De tuinmeubelen van Latour zijn online te bestellen. Je krijgt daarbij voldoende informatie over afmetingen, eventueel onderhoud, aanvullende of bijpassende meubelen, levertijd en de prijsopgave. Heb je toch nog vragen? Dan kan je Latour bereiken per telefoon, e-mail en zelfs whatsapp. Na aankoop heb je altijd 14 dagen retourrecht. Wil je de tuinmeubelen van Latour eerst zelf proberen, kom dan vanuit Amersfoort langs bij de showroom. Latour is met haar showroom gevestigd in Lith (regio Oss), ongeveer een uur rijden vanaf Amersfoort.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen