Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Tuinmeubelen outlet Nijmegen

tuinmeubelen outlet Nijmegen
In Nijmegen zijn verschillende tuinmeubelen aanbieders. Alléén bij de tuinmeubelen outlet Nijmegen vindt u de voordeligste tuinsets en loungesets. Kijk snel op deze pagina en vindt tuinmeubelen voor de scherpste prijs.

Als je op bezoek wilt bij een tuinmeubel outlet in Nijmegen, dan is Latour Tuinmeubelen de beste optie. In deze grote winkel hebben ze al meer dan 60 jaar ervaring met het helpen van klanten die hun tuin willen aanpakken. Behalve dat Latour Tuinmeubelen enorm klantvriendelijk is, beschikt het over een assortiment waar voor ieder wat wils te vinden is. Zo krijg ook jij een tuin om elke dag in te genieten.

Bij Latour Tuinmeubelen vind je werkelijk al het tuinmeubilair wat je kunt bedenken, van verschillende kwaliteiten en prijzen. Tuinstoelen, hoekbanken, ligbedden, schommelbanken en meer, gemaakt van bijvoorbeeld teak, graniet of polywood; het is hier allemaal verkrijgbaar voor de scherpste prijs. Zo heb je de mogelijkheid om een tuin te creëren waarin je met het hele gezin heerlijk kunt ontspannen met een luxe loungeset rondom een open haard van Happy Cocooning, of een tuin waarin je met de hele familie comfortabel aan de tuintafel kan zitten met een gebakje. Hoewel je met merken als 4 Seasons Outdoor en Taste by 4 Seasons eigenlijk in alle jaargetijden gebruik kunt maken van je gloednieuwe tuinmeubels, kun je ze ook opbergen in een van de tuinkasten die je bij Latour Tuinmeubelen kunt kopen.

Ook online bij de Tuinmeubel outlet in Nijmegen

Latour Tuinmeubelen heeft ook een bijzonder klantvriendelijke webwinkel waar je terecht kunt als je eerst een overzicht wil van wat er allemaal in het assortiment zit. Klanten geven deze webwinkel gemiddeld een 9,9 en daar zijn natuurlijk verschillende redenen voor. Zo zou uiteraard iedere klant blij worden van de laagste prijs garantie die Latour Tuinmeubelen te bieden heeft. De prijzen worden alleen maar meer aantrekkelijk wanneer je de aanbiedingen ziet, waarbij je kunt genieten van kortingen tot 70%. Daarnaast hoef je het nieuwe meubilair zelf het meubilair mee naar huis te slepen, want de snelle bezorging is helemaal gratis. Dit geldt voor heel Nederland, maar ook voor België en Duitsland. Dat maakt deze tuinmeubel outlet in Nijmegen bijzonder interessant wanneer u net over de grens in Duitsland woont, bijvoorbeeld.

Aangezien er zo veel mogelijk is bij Latour Tuinmeubelen, is het begrijpelijk dat je misschien nog met een aantal vragen zit. Daarom kun je ook vanuit Nijmegen via e-mail, telefoon of whatsapp al deze vragen stellen. Je krijgt dan zo snel mogelijk duidelijk antwoord op je vraag over bijvoorbeeld materialen, garanties of levering. Natuurlijk is ook deze extra service helemaal gratis.

Kom testen bij Latour Tuinmeubelen

Het enige nadeel van de webwinkel is dat je niet kunt uitproberen hoe de meubels daadwerkelijk zitten. Gelukkig kun je daarvoor terecht bij de vestiging van Latour Tuinmeubelen in Lith, niet ver rijden van Nijmegen. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken over welke kussens je gaat aanschaffen en welke meubels je met elkaar wilt combineren. Bovendien zie je misschien nog iets staan waarmee je een vriend of vriendin blij kunt maken, tuinartikelen zijn namelijk originele en leuke cadeaus om te geven, maar nog leuker om te krijgen.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen