Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Latour; smaakvolle en moderne tuinmeubelen in Hengelo

Met ruime ervaring in het ontwerp en de juiste uitstraling van haar producten, is tuinmeubelen outlet in Hengelo de plek voor mensen die houden van een sfeervolle buitenomgeving. Latour biedt je hoogwaardige kwaliteit en dat altijd tegen een scherpe prijs. Of je nou een liefhebber bent van authentieke houtproducten, of liever tuinmeubelen buiten hebt staan die een moderne uitstraling geven, bij tuinmeubelen outlet Latour is het te vinden. Kijk daarom maar eens goed rond op de website, of breng natuurlijk een bezoekje aan onze showroom in Lith, onder de rook van Oss.

De beste merken bij je thuis

Latour brengt een ruim aanbod van loungesets en losse onderdelen tuinmeubilair met zich mee. Daarbij kan je genieten van hoogwaardige merken uit binnen- en buitenland. Voorbeelden van die merken zijn Suns, Garden Impressions én 4 Seasons outdoor. Met het gebruik van diverse materialen kan je van je buitenomgeving een verlengstuk maken van je binnenhuis. Kies voor een trendy zithoek, een heerlijk ligbed of een uitgebreide loungeset, het kan allemaal! Door het extra aanbod bij tuinmeubelen outlet Latour van verwarming ben je niet meer aangewezen op mooi weer, maar kan je het hele jaar buiten zitten.

Keuze uit betaalbare en goede producten

Ben je op zoek naar tuinmeubelen en ben je woonachterig in de omgeving van Hengelo? Denk dan aan Latour. Nodig vrienden en familie uit op de prachtig vormgegeven zitbanken- en stoelen, of droom zelf lekker weg op een comfortabel ligbed. Als toegevoegde waarde kan je daarbij kiezen voor een stevige, granieten tafel of één van de stijlvolle buitenhaarden. De producten van Latour zijn speciaal gemaakt op alle weersomstandigheden, dus pak een flesje wijn of glaasje bier en zoek lekker de buitenlucht op!

Zowel online te vinden als te bezoeken

Wil je de producten van Latour eerst zelf proberen, voordat je de producten in huis haalt? Dat kan. Op de website van Latour kan je alvast de nodige inspiratie opdoen en de producten van Latour zijn daarnaast allemaal te vinden in de tuinmeubelen outlet in Lith, een plekje in de gemeente Oss. Test zelf de comfortabele en stijlvolle tuinmeubelen van Latour voor jou thuis in Hengelo (of omgeving).

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen