Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Er gaat niets boven Groningen, behalve een heerlijke tuinset van dé tuinmeubel outlet in Groningen. Bij Latour Tuinmeubelen zit je goed voor alle mogelijke tuinmeubels en heb je geen zorgen over te veel betalen of rompslomp met het meenemen van de meubels. Na meer dan 60 jaar weten ze bij Latour Tuinmeubelen als geen ander dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Met het enorme assortiment is het ook mogelijk om deze wensen allemaal in vervulling te laten gaan.

Zo kunnen klanten kiezen uit verschillende loungesets, hoekbanken, ligbedden en schommelbanken om heerlijk te relaxen in je eigen tuin in Groningen. Ook is er veel keuze in andere tuinsets, met tafels van teak, graniet of polywood en bijpassende stoelen of banken. Daarnaast kun je sierkussens aanschaffen om je tuinmeubelen van extra uitstraling te voorzien. Hoewel merken als 4 Seasons Outdoor en Taste by 4 Seasons er om bekend staan meubels te leveren die het hele jaar door te gebruiken zijn, kun je ze ook opbergen in een van de tuinkasten die Latour Tuinmeubelen aanbiedt. Ook kun je overwegen om bijvoorbeeld tuinmeubelhoezen aan te schaffen. Om in Groningen toch ook in de koude maanden gebruik te kunnen maken van je nieuwe tuinset heb je keuze uit haardvuren van Cosi Fire en Happy Cocooning, of terrasverwarmers van Euromac. Kortom, alles is mogelijk met de tuinmeubels van Latour Tuinmeubelen.

De enige echte Tuinmeubel outlet in Groningen

Naast een ruim assortiment biedt Latour Tuinmeubelen je nog veel meer. Zo kun je via de klantvriendelijke webwinkel gemakkelijk bestellen en afrekenen. Hierbij is de laagste prijs natuurlijk gegarandeerd en snelle bezorging binnen Nederland, België en Duitsland helemaal gratis. De webwinkel krijgt van klanten dan ook een gemiddelde beoordeling van 9,9. Daar komt bij dat SUEZ, een partner van Latour Tuinmeubelen, je oude kunststof tuinset wel wil ophalen en recyclen, als je hier behoefte aan hebt. Ook kun je binnen 14 dagen je aankoop annuleren, als je om de een of andere reden niet geheel tevreden bent.

Echter, dit willen jij en Latour Tuinmeubelen beiden graag voorkomen. Daarom kun je thuis vanuit Groningen al je vragen stellen aan de medewerkers, in de winkel, via e-mail, door te bellen, of via whatsapp. Zo krijg je snel en duidelijk antwoord op al je vragen, of het nu over prijzen, garantie, levering of materialen gaat.

Kom eens kijken bij Latour Tuinmeubelen

Om te kijken of de meubels er in het echt net zo mooi uit zien als op de website, kun je altijd langs komen bij de winkel in Lith, een behoorlijk eind rijden van Groningen. Ook hier staan medewerkers klaar om je te helpen, terwijl jij uittest welke kussens het beste bij jouw tuin passen en hoe de verschillende haardvuren werken. Misschien zie je tijdens je bezoek nog iets waar je nog niet aan gedacht had, maar wel graag in je tuin wil hebben.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen