Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

Met behulp van een tuinmeubel outlet in Apeldoorn kun je jouw eigen tuin zo mooi maken als die van Paleis het Loo. Latour Tuinmeubelen is hiervoor de aangewezen specialist, gezien het ruime assortiment, de uitstekende service en de 60 jaar ervaring waarover dit bedrijf beschikt. Op deze manier kun je jouw huidige tuin op de schop gooien en genieten van compleet vernieuwd tuinmeubilair.

Bij Latour Tuinmeubelen is het assortiment dermate groot dat werkelijk alles mogelijk is. Loungesets, tuinstoelen met bijbehorende tafel, hoekbanken, ligbedden en zelfs schommelbanken vind je hier. Daarnaast is er door de variëteit in verschillende merken, zoals Suns en Garden Impressions, genoeg beschikbaar in alle prijs- en kwaliteitsklassen. Zeker met de merken 4 Seasons Outdoor en Taste by 4 Seasons heb je de mogelijkheid om niet alleen in de zomer te genieten van je eigen buitenpaleis, maar ook in de koudere maanden. Een haardvuur van Cosi Fire of Happy Cocooning helpt je hierbij, hoewel je ook voor goedkopere terrasverwarmers van Euromac kunt gaan. Wat dat betreft heb je het dan thuis in Apeldoorn al beter voor elkaar dan Paleis het Loo.

Vind een Tuinmeubel outlet in Apeldoorn op internet

Via de overzichtelijke en klantvriendelijke webwinkel kun je het gehele assortiment rustig bekijken. Hier zie je ook dat Latour Tuinmeubelen je de laagste prijs garantie biedt, waar een gratis en snelle levering naar overal in Nederland, België en Duitsland nog eens bij komt. Bovendien biedt SUEZ, een partner van Latour Tuinmeubelen, jou als klant aan om je oude kunststof tuinset op te halen om te recyclen. Tot slot heb je uiteraard de mogelijkheid om binnen 14 dagen een aankoop te annuleren als je onverhoopt niet tevreden bent.

Om dit laatste te voorkomen, kun je ook vanuit Apeldoorn altijd al je vragen stellen via verschillende kanalen. De medewerkers van Latour Tuinmeubelen staan voor je klaar om je te helpen via e-mail, telefoon of whatsapp, of je nu een vraag hebt over prijzen, materialen of bijvoorbeeld levering. Zo krijg je snel en duidelijk antwoord op je vragen en kun je verder met het aanschaffen van jouw droommeubilair.

 Kom uitproberen bij Latour Tuinmeubelen

Om het door jou begeerde meubilair uit te testen kun je gerust langskomen bij de winkel in Lith, niet ver rijden van Apeldoorn. Ook hier heb je uiteraard de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Daarnaast zul je versteld staan over wat je allemaal over het hoofd hebt gezien op de website, zoals de voordelige schoonmaakmiddelen om je tuinset schoon te houden. Sommige tuinmeubels zien er natuurlijk ook anders uit in het echt dan op een foto, dus misschien vind je bepaalde artikelen ineens nog mooier. Deze kun je dan voor jezelf aanschaffen of een vriend of familielid blij maken met dit originele cadeau.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen