Alle soorten parasols op een rij

Alle soorten parasols op een rij

Beschrijving:  Bij Latour Tuinmeubelen vinden we het belangrijk dat u een passende parasol vindt. Ze staan hier allemaal op een rij, dat maakt kiezen eenvoudiger.

Als we aan het einde van de winter zitten is het de moeite waard om naar parasols te kijken. Voor u het weet brandt de zon en is de behoefte aan een klein beetje schaduw groter dan ooit. De parasol is een absolute sfeermaker en wordt helaas vaak vergeten bij de inrichting in de tuin. Omdat we u beter op het mooie weer willen voorbereiden hebben we alle parasols voor u op een rij gezet. Zo wordt kiezen een stuk gemakkelijker!

Aandachtspunten bij het kiezen van een parasolparasol

Heeft u al enig idee waar uw parasol komt te staan? Wanneer u voor de juiste parasol wilt gaan is het belangrijk daar even bij stil te staan. Daarnaast dient u te weten hoeveel zitplaatsen u ongeveer schaduw wilt geven. Op deze manier weet u hoe graat uw parasol moet zijn. Ook de ligging van uw tuin en de zon spelen uiteraard een rol! In sommige gevallen moet een parasol verzet worden om continu schaduw te blijven bieden. Hier kunt u nog meer tips vinden.

Soorten parasols

Bij Latour Tuinmeubelen vindt u parasols in allerlei kleuren, vormen en afmetingen. U kunt terecht voor merken als 4 Seasons Outdoor, Taste by 4 Seasons, Garden Impressions, Castle Line, Exotan, Studio 20 en Suns. Zo weet u zeker dat u voor alle bekende merken bij ons terecht kunt en u een parasol vindt die op uw wensen aansluit.

  • Vierkante parasols

De vierkante parasol is onder andere verkrijgbaar in 300 x 300 cm en 250 x 250 cm. Ideaal voor in de tuin, op het balkon of op uw dakterras. Veel van de vierkante parasols zijn kantelbaar en hoeven daardoor niet steeds verschoven te worden.

  • Zweefparasols

Wilt u liever niet dat het statief in het midden staat? In dat geval kunt u het best voor een zweefparasol kiezen. Zo geniet u optimaal van uw parasol en staat deze niet in de weg. U kunt de zweefparasol in 300 x 300 cm en 250 x 250 cm verkrijgen.

  • Ronde parasols

Een echte klassieker is natuurlijk de ronde parasol. Ronde parasols laten zich gemakkelijk openklappen en staan iets steviger dan vierkante varianten. Bij Latour Tuinmeubelen vindt u ronde parasols in verschillende diameters, denk aan 250 cm, 300 cm of 350 cm. Afhankelijk van de schaduw die u nodig heeft is er een grotere of kleinere variant gewenst.

Juiste parasol kiezen

Om de juiste parasol te kiezen is het raadzaam om na te denken over wat u nodig heeft en wat u mooi vindt. Wanneer u een parasol voor op het balkon koopt kan het bijvoorbeeld zo zijn dat niet alle varianten passen. Heeft u geen ruimte om een statief te plaatsen in het zitgedeelte? Dan gaat u voor een zweefparasol. Als u heeft ontdekt welke variant het best bij u past kunt u de verschillende kleuren met elkaar vergelijken.

Om dit iets eenvoudiger te maken kunt u bij Latour Tuinmeubelen selecteren op vorm, kleur, prijs en merk. Ook kunt u selecteren op de gewenste afmeting of kunt u kiezen voor een variant die kantelbaar is. Nu wordt het vergelijken geblazen!

Parasol bij Latour Tuinmeubelen kopen

Bent u er klaar voor om uw parasol te bestellen? Dan kan dat op ieder moment via latour-lith.nl. Alle bestellingen die u in onze webwinkel plaatst worden gratis thuisbezorgd. Wilt u betalen? Dan doet u dat via iDEAL, bankoverschrijving, Bancontact of door te betalen als er bezorgd wordt.

Ook kunt u onze parasols in de showroom bekijken. Zo krijgt u direct een indruk van wat er zoal beschikbaar is en kunt u de gewenste variante direct mee naar huis nemen. Bereikt u ons liever eerst persoonlijk? Bel ons dan via 0412481426 of e-mail naar info@latour-lith.nl.