Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid
Wis alles
Filteren

Suns Vento loungemeubelen

De SUNS Vento loungemeubelen zijn een lust voor het oog. Prachtig vormgegeven teakhouten frames, extra dikke en comfortabele zit- en rug kussens en ook nog de nodige extra kussens voor nog meer gerief. De Vento serie is leverbaar vanaf het voorjaar 2024 en bestaat uit een luxe 4 zitsbank die in een lichte hoek is vormgegeven, een royale 2 zits loungebank en een relax loungestoel.

Vento loungemeubelen van Suns

Ontdek de SUNS Vento loungemeubelen, een combinatie van elegant design en ultiem comfort. Met hun prachtig vormgegeven teakhouten frames en extra dikke zit- en rugkussens bieden ze een luxueuze zitervaring. Verrijkt met aanvullende kussens, zorgen de Vento loungemeubelen voor optimaal comfort.U kunt uw Vento loungeset geheel naar eigen wens samenstellen en hebt daarbij de keuze uit de volgende kwaliteitsloungemeubelen:

Suns Vento 4-zits loungebank

De  4-zits Vento loungebank van Suns is stijlvol vormgegeven. De bank maakt in het midden een lichte hoek, wat een originele inslag geeft en er gemakkelijk contact kan worden gemaakt door personen op de linker- en rechterzijde. Dikke houten frames, die prachtig zijn afgerond en stijlvol zijn bewerkt combineren in stijl met de extra hoge zitkussens en royaal gevulde rugkussens.

Suns Vento 2-zits loungebank

Ook de 2-zits Vento loungebank van Suns springt direct in het oog door zijn stijlvolle ontwerp. Met zijn massieve en prachtig afgerond houten frame, gecombineerd met extra hoge zitkussens en royaal gevulde rugkussens, biedt deze loungebank een perfecte mix van design en comfort.

Suns Vento relax loungestoel

De Vento relax loungestoel van Suns valt meteen op door zijn elegante design. Met zijn stevige en prachtig afgeronde houten frame, gecombineerd met extra hoge zitkussens en royaal gevulde rugkussens, biedt deze loungestoel de ideale balans tussen stijl en comfort.

Ervaar langdurig comfort met de Suns Vento loungeset

De Suns Vento loungeset is een perfecte combinatie van elegantie en duurzaamheid. Het opvallende hardhouten frame straalt stijl uit met zijn verfijnde afwerking. Uitgerust met luxueuze Sunproof kussens, gevuld met snel drogend Fast Dry foam, biedt de Vento loungeset een zacht zitcomfort dat snel herstelt na een regenbui.

Met de Suns Vento loungeset hoeft u zich niet druk te maken over wisselende weersomstandigheden. Dankzij het gebruik van uitsluitend weerbestendige materialen, blijft deze loungeset het hele jaar door onberispelijk, zelfs als de zon zich even niet laat zien

Bekijk de Suns tuinmeubelencollectie van 2024

Ontdek naast de Vento loungemeubelen ook de nieuwste tuinmeubelcollectie van SUNS die in het voorjaar van 2024 gelanceerd wordt. Wilt u een voorproefje van wat er komt? Bekijk hier onze selectie van de meest gewilde modellen:

Suns Bellano sofa set

Suns Blocchi loungemeubelen

Suns Erice tuintafel

Suns Novara zweefparasol

Suns Sorolo tuintafel

Suns Tagia loungemeubelen

Suns Vento loungemeubelen

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen