Yoi loungeset

De Yoi loungeset is de nieuwe lounge ervaring van 2020. Deze loungeset heeft een prachtig design en is heeft een heerlijk comfort om in te zitten of om lekker in te gaan liggen als het zonnetje schijnt. Daarnaast is het niet alleen een hoekbank, maar ook een lounge diningset. De hoekbank is iets hoger en hierdoor kunt u ideaal bij de tuintafel om s’avonds een hapje te eten of in de middag lekker aan te lunchen.

De set kan daarnaast ook geleverd worden met 2 bijpassende stoelen voor als u meer zitplaatsen wilt of gebruik wilt maken van het comfort dat een tuinstoel biedt.

De Tuintafel wordt geleverd met glasplaat. Hierdoor krijgt de tafel extra uitstraling en ook handiger om bijvoorbeeld glazen op te plaatsen. Daarnaast heeft de tafel ook nog ruimte om onder het tafelblad. Hier kunt u bijvoorbeeld u tijdschriften of krant neerleggen.

Yoi loungeset materialen

De Yoi loungeset is gemaakt van wicker met een dubbele draad hierdoor krijgt de set een extra luxe uitstraling. Daarnaast zijn de kussens heerlijk zacht, echter kunt u de kussens wel het best naar binnen halen bij een regen bui, het zijn namelijk geen all weather kussens.

De Yoi loungeset is scherp geprijsd

De Yoi loungeset is daarnaast ook nog eens extra scherp geprijsd. De Yoi loungeset is een verfrissende loungeset en is een ware eyecatcher voor iedere tuin.

Hebt u vragen dan staan wij u graag telefonisch, per whatsapp of per mail te woord. Hiervoor neemt u contact op met 0412-481426 , 06 57 030 030 voor WhatsApp of mailt u naar info@latour-lith.nl.

Yoi loungeset garden delight