Tuintafel van graniet, RVS, polywood of hout kopen

Beschrijving: Wilt u een tuintafel kopen? Dan twijfelt u mogelijk welk materiaal het best bij u past. In dit artikel maken we kiezen iets eenvoudiger.

Tegenwoordig zijn tuintafels in steeds meer verschillende materiaalsoorten te koop. Denk aan tuintafels in graniet, RVS, polywood of hout! Om u kennis te laten maken met dit materiaal hebben we alle voor- en nadelen voor u op een rij gezet.

Tuintafel van RVS kopen

RVS roest niet en is een uiterst duurzame metaalsoort. Uiteraard is er een prijsverschil door deze hogere kwaliteit en moet u bereid zijn dit te willen betalen. Groot voordeel van RVS is dat het in principe buiten kan blijven staan! Tuintafels van RVS zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Wanneer u uw RVS tuintafel schoonmaakt ziet deze er dan ook weer als nieuw uit.

Tuintafel van graniet kopen4 Seasons outdoor

Granieten tuintafels bestaat er in verschillende soorten. Zo kan er gekozen zijn voor natuursteen met een matte uitstraling, glanzend graniet doordat het gepolijst is of Satinato graniet waarbij er meerdere kleuren gebruikt zijn. Uiteraard is het volledig afhankelijk van uw eigen smaak welk soort graniet het best bij u past. Houdt er rekening mee dat uw granieten tuinmeubilair goed wordt schoongehouden. Wanneer het blad vies wordt moet u dit dan ook zo snel mogelijk weer opknappen. Is er drinken gemorst? Verwijder dit dan direct! Graniet neemt vuiligheid of drank namelijk langzaam op, op deze manier kan er een vlek ontstaan. Om krassen te voorkomen kunt u een granieten tuinmeubel het best schoonmaken met een zachte borstel.

Bekijk alle granieten tuintafels

Tuintafel van polywood kopen

Zoekt u materiaal dat op echt hout lijkt en gemakkelijker in het onderhoud is? Dan kunt u het beste kiezen voor polywood. een Polywood tuintafel is gemaakt van kunststof en is daardoor zeer eenvoudig in het onderhoud. Polywood is in tal van verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Om polywood goed te onderhouden kunt u het materiaal het best beschermen met een sopje. Daarnaast is het belangrijk om uit te kijken met hitte! Doordat polywood van kunststof is kan het materiaal beschadigen als het te warm wordt. Merken als 4 Seasons Outdoor bieden een zeer breed assortiment aan tuintafels van polywood. Wilt u een complete tuinset met stoelen van polywood kopen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Tuintafel van hout kopenTuintafel teak

Hout is er in allerlei soorten en maten. Bij hout is het belangrijk dat u een soort vindt die bij u past. Wilt u niet teveel aan uw tuintafel
besteden? Dan is tropisch hout zoals teak mogelijk te duur voor u. Wanneer u een tuintafel van bijvoorbeeld teak ziet is de kans echter groot dat u er verliefd op wordt. Het hout ruikt heerlijk, is zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Een Teakhout tuintafel kan behandeld worden met verf, vernis of was. Afhankelijk van het uiterlijk dat u nastreeft zal daar een bepaalde behandeling bij passen. Wilt u uw tafel laten vergrijzen? Dan kan dat ook! Zonder dat u teak onderhoudt zal de tafel in ongeveer 4 jaar grijs worden. Wilt u uw tafel van teak sneller laten vergrijzen? Dan zijn daar gelukkig trucjes voor.

Bekijk alle teak tuintafels

Tuintafels bij Latour Tuinmeubelen

Wilt u een tuintafel kopen? Dan kunt u bij Latour Tuinmeubelen uit allerlei soorten en maten kiezen. U kunt onder andere terecht voor populaire merken als 4 Seasons Outdoor, Taste by 4 Seasons, Garden Impressions, Castle Line, Exotan, Studio 20 en Suns. Al deze merken zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit en prijs! Wij zijn al lang leverancier van dit tuinmeubilair en hebben er uitstekende ervaringen mee.

Doordat u kunt kiezen uit materialen als aluminium, teak, polywood, RVS, graniet, textileen en wicker is er van alles mogelijk! Ook kunt u in de filter selecteren op de vorm waarin u uw tuintafel wilt kopen; ovaal, rechthoekig, rond of vierkant.

Heeft u al tuinstoelen of wilt u deze ook bij Latour Tuinmeubelen bestellen? Ook dat is uiteraard mogelijk, net als het bestellen van complete tuin- of loungesets. Heeft u een bepaald budget om aan uw tuinmeubilair uit te geven? Dan kunt u dat aangeven in onze prijsfilter.

Wilt u direct een bestelling via de webwinkel plaatsen? Dan kan dat uiteraard! Ons tuinmeubilair wordt gratis verzonden en zo snel mogelijk afgeleverd. Wilt u een tuintafel liever eerst in het echt komen bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Lith, Noord-Brabant.

Wanneer u persoonlijk met ons in contact wilt komen kunt u ons het best bellen of een e-mail sturen. Bereik ons via 0412481426 of info@latour-lith.nl.

Bekijk alle tuintafels