Tuinmeubilair voor op het balkon

Wanneer de eerste zon op uw balkon schijnt gaat het kriebelen om naar buiten te gaan. Een stuk rustiger dan de volle terrassen buiten en waarschijnlijk is ook het uitzicht een stuk aantrekkelijker. Om lekker buiten te zitten is tuinmeubilair belangrijk. Afhankelijk van de grootte van uw balkon kunt u voor een aantal stoelen kiezen, een compleet tuinset of zelfs een loungeset balkon. In dit artikel nemen we een aantal opties met u door.

Tuin- of ligstoel(en) voor op het balkon

Wilt u lekker liggen of is de ruimte beperkt? Dan kunt u het best voor één of meerdere tuinstoelen kiezen. Als uw balkon iets groter is kunt u misschien voor een ligstoel kiezen. Houd rekening met de ruimte die u heeft en zorg dat er ruimte overblijft voor een bijzettafeltje, eventuele planten en een eventuele deur waarmee u een draaicirkel moet kunnen maken. Wij raden het merk Suns Tuinstoel zeker aan voor op het balkon.

Bij Latour Tuinmeubelen vindt u allerlei verschillende ligbedden. Via ligbed tuin kunt u een uitgebreid overzicht vinden. U vindt hier ligbedden van merken als 4 Seasons Outdoor, Garden Impressions, Preston en Castle Living.

Kiest u liever voor tuinstoelen? De kans is groot dat u deze beter kwijt kunt, zeker wanneer u een klein balkon heeft en u daar met meerdere mensen tegelijk wilt zitten. Via tuinstoelen vindt u tuinstoelen van populaire merken als 4 Seasons Outdoor, Life Outdoor Living en Suns.

Complete tuinsets op het balkon

Wanneer u de ruimte heeft overweegt u mogelijk om voor een tuinset te kiezen. Het grote voordeel van een tuinset is dat er genoeg plek is en u er eenvoudig een maaltijd kunt nuttigen. Realiseer u dat er ook om de stoelen heen voldoende ruimte moet zijn om goed te kunnen zitten.

Heeft u een groot balkon waar u een tuinset op kwijt kunt? Via deze pagina: tuinset vindt u onze scherp geprijsde tuinsets van populaire merken.

Terraswarmers voor op het balkon

Wilt u worden opgewarmd tijdens koude avonden of wilt u ook in de herfst en winter buiten zitten? Dan is een terrasverwarmer de ideale uitkomst! Vooral elektrische terrasverwarmers zijn ideaal voor op het balkon. Elektrische terrasverwarmers verbruiken relatief weinig energie en kunnen uw balkon eenvoudig verwarmen. Deze terrasverwarmers zijn eenvoudig op het balkon te bevestigen en ze kunnen goed tegen weersinvloeden. Wanneer u een terrasverwarmer inschakelt komt er direct warmte vrij en kunt u buiten gaan zitten. Bekijk de verschillende varianten om de juiste keuze te maken. Bij Latour Tuimeubelen vindt u al terrasverwarmers vanaf €39,- per stuk.

Gaat u liever voor een terrasverwarmer op gas? Dan vindt u bij Latour Tuinmeubelen openhaarden van Cosi Fire en Happy Cocooning. Deze openhaarden verwarmen uw balkon en zijn uitstekend voor de sfeer. Doordat de warmte van terrasverwarmers eenvoudig is te regelen krijgt u het nooit te warm of koud.

Tuinmeubilair en toebehoren bij Latour Tuinmeubelen kopen

Weet u welk tuinmeubilair het best op uw balkon past of heeft u een terrasverwarmer gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan kunt u deze bestellen bij Latour Tuinmeubelen of in onze showroom komen bekijken.

Wij rekenen geen verzendkosten en kunnen snel leveren. U bent bij Latour Tuinmeubelen op de juiste plaats voor scherp geprijsde tuinmeubelen van merken als 4 Seasons Outdoor, Taste by 4 Seasons, Castle Line, Exotan, Studio 20, Suns en nog veel meer! Al deze merken hebben wij gekozen op basis van de kwaliteit van het materiaal en de scherpe prijs waarvoor wij dit tuinmeubilair aanbieden. Zo garanderen wij de laagste prijs voor populaire merken en kunnen wij snel leveren.

Wilt u ons tuinmeubilair van dichtbij bekijken? Dan kunt u ons het best bezoeken in onze showroom in Lith, Noord-Brabant. Liever online bestellen? Dan kan dat via latour-lith.nl. Daarnaast kunt u ons ook persoonlijk bereiken via info@latour-lith.nl of 0412481426.

Balkonmeubels kopen?