Ligbed voor bij het zwembad kopen?

ligbed bij het zwembad

Heeft u een eigen zwembad bij uw huis of eventueel bij uw tweede woning? Dan past daar uiteraard een ligbed bij. Een ligbed is de ideale manier om lekker te luieren en te genieten van het aangename weer. Als de kinderen in het zwembad spelen, kunt u lekker liggen en genieten van het zonnetje. Wilt u verschillende ligbedden met elkaar vergelijken? We laten wij u graag een aantal mogelijkheden zien.

Ligbedden voor één persoon

Wilt u het liefst lekker in u eentje liggen en gunt u de rest deze rust ook? Dan kunt u het best kiezen voor eenpersoons ligbedden. Bij Latour Tuinmeubelen bieden we onder andere de volgende soorten aan:

De 4 Seasons Outdoor Valentine is een ligbed om heerlijk op te liggen. Het ligbed is ondanks de grootte eenvoudig te verplaatsen en beschikt over handige wielen.

De Flow Crystal is de absolute nummer één, het is ons populairste ligbed. Dit ligbed kan volledig tegen alle weersomstandigheden.

De Flow Outshine Laze is een trendy ligzak en heeft dezelfde ijzersterke kwaliteiten als het Crystal daybed.

Wilt u een ligbed in wicker bestellen? Dan past de Taste by 4 Seasons Rialto waarschijnlijk het best bij u. Het ligbed is gemakkelijk te verplaatsen, voor dit ligbed zijn kussens in antraciet gebruikt. Het lichte wicker steekt mooi af tegen de donkere kleur van de kussens.

 

Bekijk alle ligbedden

Ligbedden voor twee personen

Ligbedden zijn er ook voor twee personen! Ideaal wanneer u samen met uw geliefde van het zonnetje wilt genieten. Daarnaast zijn deze ligbedden vrij groot en is er daardoor eventueel zelfs ruimte voor een derde persoon of twee kinderen. Zo wordt langs het zwembad liggen een stuk gezelliger!

Bij Latour Tuinmeubelen bieden we onder andere de volgende soorten aan:

De Flow Outshine Laze is een trendy tweepersoons ligzak met voortreffelijke kwaliteiten. Deze luxe ligzak kan het gehele jaar buiten blijven.

Dit ligbed is geschikt voor twee personen en wordt net als al het andere tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor standaard geleverd met weerbestendige kussens. Provance is gebroken wit, een kleur die goed bij de meeste tuinen en zwembaden past.

Houdt u van het wicker van 4 Seasons Outdoor? Dan is de 4 Seasons Outdoor Valentine Pure een ligbed dat u mooi vindt. Standaard wordt dit ligbed met weerbestendige kussens geleverd. Ideaal! Zo hoeft u uw tuinkussens niet binnen te brengen als er een buitje valt.

Via deze link kunt u alle ligbedden van Latour Tuinmeubelen bekijken.

Ligbedden bij Latour Tuinmeubelen bestellen

Bij Latour Tuinmeubelen zijn we gespecialiseerd in tuinmeubilair. Wanneer u een assortiment van kwalitatieve merken zoekt, bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Een ligbed bij het zwembad vindt bij ons ook in combinatie met tuintafels en zelfs complete tuinsets.

Bestellen kunt u direct via de webwinkel doen. Al het tuinmeubilair dat u via deze website bestelt, wordt gratis geleverd (uitgezonderd de waddeneilanden). Wilt u tuinmeubilair in het buitenland laten bezorgen? Dan brengt dat extra verzendkosten met zich mee.

Om ons tuinmeubilair van dichtbij te bekijken, nodigen wij u van harte uit in onze showroom! Wilt u persoonlijk met ons in contact komen? Dan kan dat via 0412481426 of info@latour-lith.nl.

Bekijk alle ligbedden voor bij het zwembad