Alles over Hularo wicker

hularo wicker

Hularo wicker is een geregistreerd merk wicker. Het staat voor een zeer hoge kwaliteit wicker, waarop een garantie van 10 jaar wordt gegeven. Onder deze garantie wordt het volgende verstaan. Het wicker is bestand tegen alle weersinvloeden die u zich voor kan stellen, het zal in geen geval breken of verkleuren. U kunt tuinmeubelen die gevlecht zijn van Hularo wicker dus gegarandeerd het hele jaar door buiten laten staan.

Waar wordt Hularo wicker van gemaakt?

Hularo wicker is een kunststofdraad welke bestaat uit synthetisch materiaal. De basis van deze draad bestaat uit polyethyleen, een stof die bestand is tegen temperaturen tussen de -50 en 90 graden Celsius. Doordat er ook nog andere stoffen aan de draad worden toegevoegd is deze goedgekeurd voor temperaturen tussen de -30 en 65 graden. Temperatuur extremen die dus in Nederland nooit bereikt zullen worden. Wanneer de draad wel met zulke temperaturen in aanraking komt, zal het smelten of breken. Het gebruik van polyethyleen zorgt er onder meer voor dat de draad bestendig is tegen nog andere invloeden. Voorbeelden hiervan zijn chloor, uv straling, alcohol of bijvoorbeeld zout zee water.

Garantie op Hularo

Zoals hierboven te lezen is, kan er qua invloeden weinig misgaan met het Hularo wicker. Het enige wat er soms gebeurt is het uitsteken van uiteinde van draden. De tuinmeubelen die van Hularo wicker gemaakt worden, worden namelijk met de hand geweven vanaf een spoel waar de wicker op is gerold. Wanneer deze spoel leeg is, moet het einde van de draad ergens tussen gedrukt worden. Wanneer dit stukje net niet lang genoeg is, kan het door het bewegen van de tuinmeubelen eruit springen. Dit is door ons erg gemakkelijk te repareren of u kunt het zelfs gewoon zelf terug drukken. Buiten dit fenomeen kan er in principe door de elementen niet gebeuren met het wicker. U zult geen kleurverschil tegenkomen, en breken zal ook nooit voorkomen. 4 Seasons Outdoor is zich hier goed van bewust en kan hierdoor maar liefst 10 jaar garantie geven op dit wicker.

Het merk heeft de draad zeer uitgebreid getest. Jarenlange ontwikkeling heeft uiteindelijk tot de Hularo draad geleid. Men heeft zeer veel verschillende stoffen gecombineerd om tot deze samenstelling te komen. Deze samenstelling van stoffen vindt u dan ook in geen andere draad terug. Bij de voorgenoemde testen is het Hularo wicker aan de meest extreme omstandigheden bloot gesteld. Voorbeelden hiervan zijn blootstelling aan UV lampen en alcohol. Het merk 4 Seasons Outdoor wilde er een draad mee creëren die flexibel, kleurvast en ook nog eens een parel voor het oog is. Dit is ze met vlag en wimpel gelukt.

Kleuren Hularo wicker

Het merk 4 Seasons heeft Hularo wicker in véél verschillende kleuren op de markt gebracht. Op dit moment zitten de volgende kleuren Hularo wicker nog in de collectie: Pure, Colonial, Polyloom taupe, Charcoal, Duet Charcoal, Rock, Provance, Cigar, Lagun en Pebble. Naast deze kleuren zijn er onder andere de volgende kleuren uit de collectie gehaald: Leaf, Harvest, Polyloom mocca en Coffee brown.

 

Alle tuinmeubelen met Hularo wicker:

Alle Hularo wicker tuinmeubelen