Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Nexxt

4 Seasons Outdoor Nexxt is een klassieker en de eerste tuinstoel waarmee 4 Seasons Outdoor ooit gestart is. Door het hout bij de armen en subtiele design passen deze eetstoelen binnen iedere tuin en zijn ze goed te combineren met de eettafels van 4 Seasons Outdoor. De serie is geschikt voor de hele familie.

Nexxt tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

De tafel, stoel, voetenbank en het ligbed zijn geschikt voor de hele familie. Doordat er gewerkt is met hout komen de stoelen zeer natuurlijk over en zijn het echte blinkvangers in de tuin.

Om het comfort zo hoog mogelijk te maken is er bij deze stoelen gekozen voor speciaal textiel. Het textiel buigt met de vorm van het lichaam mee en bevordert de juiste houding. Het frame van de stoelen is van RVS gemaakt en ondersteunt het geheel. De stoelen zijn in verschillende kleuren beschikbaar als mokka en asgrijs. Doordat het frame gemaakt is van RVS en er stevig textiel is gebruikt kunt u jaren met deze stoelen doen. Voor de armleuningen is duurzaam teak gebruikt en dat hoeft u slechts af en toe te behandelen.

4 Seasons Outdoor blinkt al sinds de start uit met duurzame materialen. Om deze reden is er een standaard neergezet waar u ook nu nog van kunt profiteren. Op de stoelen, het ligbed en de zonnebank van 4 Seasons Outdoor Nexxt wordt een algemene garantie van 3 jaar gegeven. Wanneer er iets met uw tuinmeubilair is kunt u direct contact opnemen met 4 Seasons en wordt er snel naar een oplossing gezocht. Komt u er niet uit? Dan is Latour Tuinmeubelen bereid u bij te staan.

4 Seasons Outdoor Nexxt met twitchell bespanning

Binnen deze serie wordt modern en landelijk op onnavolgbare wijze gecombineerd. Er is binnen deze serie dan ook gekozen voor twitchell bespanning in combinatie met roestvrijstaal en teakhout. U kunt binnen deze serie u eigen samenstelling bepalen en alle elementen los bestellen. Bekijk 4 Seasons Outdoor Nexxt op productniveau om alle losse onderdelen te bekijken. U kunt kiezen uit de verstelbare stoel, de stapelbare stoel, het ligbed en de voetenbank. Kies uit de kleuren ‘Black’ of ‘Mocca’.

Latour Tuinmeubelen is gespecialiseerd in tuinmeubelen en in het bijzonder in het tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor. Heeft u in kaart gebracht welke items u wilt bestellen? Doe dan vrijblijvend een offerteaanvraag. Op basis daarvan doen wij een aanbieding en kunt u tot een bestelling komen.

Wij werken met onze eigen bezorgservice en daardoor is het mogelijk om overal in Nederland, België en Duitsland te bestellen.

Daarbij garanderen wij u de laagste prijs en betaalt u dus nooit teveel. Geïnteresseerd? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen of opmerkingen kunt u telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen