Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Mistral

Denkt u na over een loungeset en vraagt u zich af of er ook varianten van teak bestaan? Een loungeset uit de 4 Seasons Outdoor Mistral serie vormt de ideale oplossing. Deze loungesets zijn volledig gemaakt van teak en zeer compleet. Daarnaast is er een frame gebruikt waarmee de rugkussens gedragen worden en is het comfort daardoor hoog. Om het geheel af te maken zijn er All Weather kussens gebruikt. Deze lichtgrijze kussens kunnen tegen verschillende weersomstandigheden en drogen snel weer op wanneer het geregend heeft.

4 Seasons Outdoor Mistral

Teak is hout dat op de juiste manier behandeld moet worden. Doet u dit goed? Dan verkleurt het hout op een natuurlijke manier of zal het kenmerkende bruin gehandhaafd blijven. Bijzonder aan de 4 Seasons Outdoor Mistral serie is dat er op het hout een frame is geplaatst, dit frame oogt een stuk slanker dan het hout en steekt daardoor op een mooie manier af. Wanneer de lichtgrijze kussens tegen het frame worden geplaatst ontstaat er een aantrekkelijk geheel. Zo kunt u comfortabel gaan loungen en genieten van uw prachtige tuin wanneer het mooi weer is. Door de vorm en stevigheid van deze kussens zakt u een klein beetje weg en wordt u tegelijkertijd voldoende ondersteund. Dit voorkomt pijn in uw rug en verhoogt het comfort.

 

4 Seasons Outdoor Mistral loungebank en koffietafel

De 4 Seasons Outdoor Mistral serie bestaat uit een loungebank en koffietafel. Prettig aan de loungebank is dat u deze op basis van verschillende elementen kunt samenstellen. Op deze manier ontstaat er een geheel dat precies op uw wensen aansluit. Zo kunt u uw loungebank zo groot maken als u zelf wilt! Ideaal wanneer u veel vrienden en familieleden heeft of als u voor een knusser gezelschap gaat. Door de modulaire opbouw kunt u allerlei elementen met met elkaar combineren en is het zelfs mogelijk om voor verschillende samenstellingen wat betreft het materiaal te kiezen. U kunt kiezen voor een frame dat uitsluitend uit teak bestaat en u kunt kiezen uit een frame waarbij teak met aluminium gecombineerd wordt. Wanneer u het onderhoudswerk wilt beperken is het raadzaam voor een combinatie van teak en aluminum te kiezen. Kiest u voor een aansluitend geheel? Laat uw loungebank in dat geval volledig in teak uitvoeren.

De bijbehorende koffietafel bestaat volledig uit teak en lijkt uit één geheel gegoten. Deze koffietafel ziet er in combinatie met de loungebank prachtig uit! Combineert u uw loungebank liever met een andere koffietafel? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

4 Seasons Outdoor

Bij 4 Seasons Outdoor is het geen probleem wanneer er elementen uit verschillende series gecombineerd worden. Daarnaast is het goed om u te laten inspireren. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de 4 Seasons Outdoor Duke serie. Dit tuinmeubilair straalt rust uit en is tegelijk ook robuust. De combinatie van aluminium en hout vormen een waardevol geheel. Bekijk verschillende series van 4 Seasons Outdoor en maak vervolgens een passende keuze. Zo vindt u een loungeset waar u jaren van kunt genieten! Prettig en comfortabel voor in de zomer of in de koudere maanden wanneer u een terrasverwarmer bij uw tuinmeubilair plaatst.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • in3 betalen