Navigatie
  • Snelle & Gratis bezorging
  • SALE: Altijd de laagste prijs.
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan
  • Familiebedrijf sinds 1955
  • 9,8/10 klanttevredenheid

4 Seasons Outdoor Belize

In de 4 Seasons Outdoor Belize serie vindt u een prachtig loungeset met bijpassende stoelen. De loungeset is modulair opgebouwd en kunt u zelf samenstellen.

4 Seasons Outdoor Belize

Kijkt u er al naar uit om op warme zomeravonden buiten te zitten? Wat is er nu fijner, dan dit vanaf een loungeset te doen? In de 4 Seasons Outdoor Belize serie vindt u een loungeset dat modulair is opgebouwd en op een prachtige manier is vormgegeven. Er is gewerkt met grijs en zwart, dit geeft het geheel een stijlvolle uitstraling. De loungeset is op een modulaire manier opgebouwd, dat betekent dat u zelf kunt beslissen hoe uw loungeset er uiteindelijk uit zal zien. U kunt beslissen hoeveel personen er op uw loungeset passen en hoe groot uw loungeset wordt. Wilt u uw loungeset uitbreiden met extra loungestoelen? Dan kan dat ook. Zo kunt u uw loungeset uitbreiden met een aantal losse zitplaatsen.

4 Seasons Outdoor Belize loungeset

Het comfort straalt er bij de 4 Seasons Outdoor Belize serie van af. U ziet direct dat er voldoende ondersteuning bij het zitvlak en de rugleuning wordt geboden. Dit is te zien aan de volle kussens waar 4 Seasons Outdoor gebruik van heeft gemaakt. De tuinkussens voelen stevig aan en zakken tegelijkertijd een beetje in, waardoor u comfortabel kunt zitten en tegelijk de juiste houding aanneemt. In deze serie is gewerkt met prachtig touw, dit geeft een speelse uitstraling aan het geheel en voelt comfortabel aan. Het touw is vrij flexibel, waardoor het zich uitstekend leent om te ontspannen. Op deze manier veren de kussens een beetje mee en voelt uw loungeset niet stijf aan. Er is gebruikgemaakt van touw in een zeer hoge kwaliteit, daardoor kan het materiaal niet zomaar beschadigd raken of breken. Om dit te onderschrijven, geeft 4 Seasons Outdoor standaard een garantie van 5 jaar op de 4 Seasons Outdoor Belize loungesets.

4 Seasons Outdoor Belize (lounge)stoelen

Wilt u uw loungeset aanvullen met stoelen? Dan kan dat met de bijpassende stoelen uit de 4 Seasons Outdoor Belize serie. Deze stoelen zijn met dezelfde precisie en materialen gemaakt. Ze passen perfect bij elkaar. Het grote voordeel van de loungestoelen is dat u er heerlijk comfortabel in kunt zitten. Aan beide kanten is immers een armleuning gebruikt en de zitkussens zijn net zo dik als bij de loungebank. Wilt u uw voeten laten rusten? Plaats er dan een bijpassende voetenbank van touw bij. De voetenbank voelt heerlijk comfortabel aan en past bij de uitstraling van de rest van het tuinmeubilair.

4 Seasons Outdoor Belize tuinkussens4 Seasons Outdoor belize loungeset

Wanneer u de kussens van de 4 Seasons Outdoor Belize serie voor het eerst voelt, valt direct het enorme comfort van de kussens op. Ze zijn lekker zacht, voelen stevig aan en stralen direct warmte uit. Het grote voordeel van deze tuinkussens, is de weerbestendige manier waarop de kussens zijn samengesteld. Zo kan de stof geen water doorlaten. Gebeurt dat toch? Dan zorgt het schuim in de kussens dat dit weer zo snel mogelijk wordt afgedreven. Op deze manier kan verrot water in uw kussens worden voorkomen en zal er geen schimmelvorming ontstaan. De tuinkussens zijn lichtgrijs en donkergrijs. Dit geeft een fijn contrast aan uw tuinkussens, het zorgt voor een speels effect.

4 Seasons Outdoor Belize onderhoud

Op het tuinmeubilair uit de 4 Seasons Outdoor Belize serie hoeft in principe geen onderhoud te worden toegepast. 4 Seasons Outdoor werk uitsluitend met weerbestendige materialen. Zowel de kussens als het touw kunnen tegen verschillende weersinvloeden. Dat betekent dat het tuinmeubilair uit de 4 Seasons Outdoor Belize serie niet beschadigd zal raken als het zeer vochtig of koud wordt. Ook de zon en warmte heeft geen invloed op het materiaal. Is het materiaal vuil geworden? Dan kunt u eventueel een borstel en lauw water gebruiken. Zo kunt u tuinmeubelen weer eenvoudig schoonmaken.

4 Seasons Outdoor collectie

Past de 4 Seasons Outdoor Belize serie niet bij u? Gelukkig zijn er bij 4 Seasons Outdoor nog veel meer series waar u uit kunt kiezen. Denk aan de 4 Seasons Outdoor Fidji serie, een loungeset dat net als de Belize serie op een modulaire manier is opgebouwd. Er is onder andere met teakhout gewerkt, dit materiaal past uitstekend bij de natuurlijke materialen van de rest van uw tuin. Houdt u meer van vlechtwerk bekijk dan eens de 4 Seasons Outdoor Kingston serie

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Creditcard betaling
  • Spray pay
  • in3 betalen