Nieuw: De 4 Seasons Outdoor Castillo, Avignon en Indigo

4 seasons outdoor avignon castillo indigo

4 Seasons Outdoor Castillo, Avignon en Indigo: Klassiek vlechtwerk

4 Seasons Outdoor is al jaren een bekende naam in de tuinmeubelenwereld, en vreemd is dat niet. Bij 4 Seasons Outdoor hebben ze namelijk voor ieder wat wils: klassieke tuinsets, maar ook design. Met hularo wicker vlechtwerk kunnen ontwerpers alle kanten op. En daarom hebben we meubelen in wicker vlechtwerk in verschillende stijlen. Drie voorbeelden van exemplaren in hularo wicker vlechtwerk zijn de 4 Seasons Outdoor Castillo living, de 4 Seasons Outdoor Avignon living set en de 4 Seasons Outdoor Indigo living set rock.

 

De klassiek sterke 4 Seasons Outdoor Castillo

De 4 Seasons Outdoor Castillo loungeset is uitgevoerd in een combinatie van grijs en zwart. Dit zorgt ervoor dat de tuinset een rustige uitstraling heeft zonder saai te worden. De brede stoelen zijn gemaakt van hularo wicker vlechtwerk en hebben een heerlijk breed zitvlak. Hularo wicker vlechtwerk is aluminium vlechtwerk en staat voor kwaliteit. Dit is terug te zien in de garantie: die bedraagt 10 jaar voor wicker vlechtwerk. U bent dus sowieso jarenlang voor zien van een tuinset met een zo goed als nieuwe kleur. Ook het comfort van de Castillo loungeset laat niets te wensen over. De stoelen zijn gevoerd met zwarte, dikke kussens en bieden daarom veel comfort. De kussens zijn in uitgevoerd in all weather materiaal, waardoor ze de hele zomer gewoon buiten kunnen blijven liggen. Ook als er buien op komst zijn.

 

Vervlogen Franse tijden met 4 Seasons Outdoor Avignon

Bent u iemand die van schattige, Franse balkon en bloementuinen houdt? Dan is de 4 Seasons Outdoor Avignon livingset misschien wel wat voor u! Deze set is geïnspireerd op vervlogen Franse tijden en dat ziet u goed terug. De bank, de stoelen en de tafel zijn allemaal gemaakt van hularo wicker vlechtwerk. Het vlechtwerk is open en naar boven buigt het licht af. Door de speelse vorm van deze loungeset is kenmerkend voor de Franse stijl. Ook al lijkt de tuinset misschien op een set zoals vroeger, het heeft wel de kwaliteit van nu. En zo bent u straks wellicht in het bezit van het beste van beide werelden! De zandkleurige kussens van de Avignon living set zijn namelijk allemaal all weather en overleven daarom ieder seizoen. De zachte kussens contrasteren mooi met het stevige, gebroken witte vlechtwerk van aluminium. Een perfecte combinatie dus van stijl en kwaliteit. Mocht u dus willen leven als god in Frankrijk, maar dan stiekem toch in Nederland, ga dan voor de Avignon loungeset. Profitez de l’été!

 

Makkelijker combineren met 4 Seasons Outdoor Indigo

Bent u toe aan een klassieke tuinset of wilt u juist meubelen kopen die u goed kunt combineren met andere stijlen? Dan is de kwalitatieve Indigo loungeset van 4 Seasons Outdoor echt een aanrader! De stoelen zijn uitgevoerd in hularo wicker vlechtwerk. Dit is aluminium vlechtwerk en staat gelijk aan kwaliteit. De kussens zijn in een donkergrijze kleur en zijn gemaakt van all weather materiaal: je kunt de kussens dus gewoon buiten laten liggen als er een zomerse bui voorbij komt. Natuurlijk is er met de Indigo hoekbank ook aan het oog gedacht. De tuinset heeft een rustige en klassieke uitstraling waar je niet snel op uitgekeken raakt. Als u de tuinset wat wilt opleuken, kunt u er bijvoorbeeld een tafel bij doen in andere stijl. Zo heeft u toch een speelse tuinset!

 

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor weet klanten keer op keer te verrassen met tuinmeubelen en accessoires van hoge kwaliteit. Dit komt omdat ze gebruikmaken van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, teak, Textiline en dus ook wicker vlechtwerk. Met een eigen fabriek in Indonesië wordt het hele proces van materialen produceren en bewerken binnen het eigen bedrijf gedaan. 4 Seasons Outdoor staat dan ook voor een bewuste werkomgeving en daar kunt u als klant van op aan. De Castillo livingset, Avignon livingset en de Indigo livingset zijn allen gemaakt van hularo wicker vlechtwerk. Dit vlechtwerk is gemaakt van aluminium, waardoor u bijna geen onderhoud hoeft te verrichten aan uw tuinset. Daarnaast is de tuinset gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Daarom durft 4 Seasons Outdoor er maar liefst 10 jaar garantie op te geven!