Navigatie
Wis alles
Filteren

Deze tuinstoel is gemaakt met Sunbrella stof. De stoel is uiterst comfortabel en kent een duurzame uitstraling. De stoel is eenvoudig te reinigen.

Deze tuinstoel uit de 4 Seasons Outdoor Amora serie, is ideaal voor de buitenomgeving. De stoel is uiterst comfortabel en kent een duurzaam karakter. De stof kan goed tegen schimmels en zal niet zomaar verkleuren. Wilt u de stoel reinigen? Ook dat is geen enkel probleem. Door het stevige karakter van de Sunbrella stof, kan het materiaal tegen een stootje en kunt het eenvoudig weer laten stralen. De stoel is gevuld met Quick Dry foam, dit materiaal kan geen vocht opnemen en zal daardoor snel drogen. Standaard wordt er 5 jaar garantie op de 4 Seasons Outdoor Amora serie gegeven.

4 Seasons Outdoor Amora stoel

Wanneer het zonnetje schijnt, is het prettig om buiten te zijn. Buiten eten en drinken hoort hier ook bij. Bij het creëren van de 4 Seasons Outdoor Amora serie, hebben ze daar goed over nagedacht. Deze stoel is uiterst comfortabel en kent een stevige zitting. Dat betekent dat u geen pijn in uw rug krijgt als u plaatsneemt in deze stoel. De kussens zijn namelijk van stevig materiaal gemaakt en kunnen goed tegen verschillende weersinvloeden. De stoel beschikt over een stevig onderstel en kent een duurzaam karakter. Met een zithoogte van 62 cm, kunnen ook langere mensen van de juiste zithouding profiteren. Bij loungesets laat dit soms de wensen over en zit men al snel onderuitgezakt.

Wat het meest opvalt aan deze stoel, is dat het uiterlijk er niet direct naar neigt dat het om een tuinstoel gaat. Tuinstoelen uit de 4 Seasons Outdoor Amora serie, zouden ook binnen niet verkeerd staan. Dit heeft te maken met het comfortabele karakter en de kwaliteit van materialen waar 4 Seasons Outdoor voor gekozen heeft.

4 Seasons Outdoor Amora stoelen combineren met eettafel

Spreekt het aantrekkelijke design van de 4 Seasons Outdoor Amora stoel u aan? Dan kan het zo zijn dat u daar nog een tuintafel bij zoekt. Bij 4 Seasons Outdoor vindt u verschillende series met tafels. U kunt kiezen uit een tafel van teakhout, een tafelblad dat lijkt op marmer of een metalen tafelblad. 4 Seasons Outdoor Amora stoelen passen door het natuurlijke karakter eigenlijk overal bij. Antraciet is een relatief neutrale kleur, waar u van alles mee kunt. Het is te combineren met hout, metaal, gelakte tafels en andere bewerkingen. Bekijk onder ander de 4 Seasons Outdoor Goa serie, in deze serie vindt u tuintafels met verschillende afmetingen en materialen. Grote kans dat u hier een passende tafel vindt.

4 Seasons Outdoor Amora onderhoud4 Seasons Outdoor Amora dining chair

Bij tuinmeubilair wordt het steeds belangrijker dat er zo min mogelijk onderhoud is. Zo kan optimaal van het buitenleven worden genoten en zit daar geen extra werk aan. Met name het oliën van hout of het aanbrengen van andere onderhoudsmiddelen is iets waar men tegenwoordig niet zo’n zin in heeft. Gelukkig zijn fabrikanten als 4 Seasons Outdoor enorm innovatief als het om materiaalgebruik gaat. Zo wordt er voor de 4 Seasons Outdoor Amora serie, Sunbrella stof gebruikt. Deze stof is bestemd tegen allerlei verschillende weersomstandigheden en niet kapot te krijgen. Is uw stoel vervuild? Dan kan er zelfs een klein beetje bleek gebruikt worden om een vlek te verwijderen. Het materiaal zal niet beschadigen of verkleuren. Het is super sterk.

4 Seasons Outdoor Amora tuinkussens

In de 4 Seasons Outdoor Amora serie wordt er niet met losse kussens gewerkt. In de 4 Seasons Outdoor Amora serie is Quick Dry foam aangebracht om tot het optimale zitcomfort te komen. Dit materiaal is uitermate weerbestendig. Als het regent zal het water er direct doorheen lopen en blijft er geen water opgeslagen in de kussens. Door dit materiaal met Sunbrella te combineren, is er bij de 4 Seasons Outdoor Amora stoelen een zeer comfortabele zitting ontstaan. Iets waar u jarenlang van kunt genieten. Met een standaard garantie van 5 jaar, kunt u daarop vertrouwen.

4 Seasons Outdoor collectie

Is dit niet de tuinstoel die u zoekt? Naast de 4 Seasons Outdoor Amora tuinstoel, zijn er gelukkig nog veel meer mogelijkheden. Kijk eens naar de tuinstoelen uit de 4 Seasons Outdoor Passion serie, een compleet ander design dat mogelijk beter bij u past. Gaat u liever voor een asgrijze tuinstoel waarbij er gecombineerd is met RVS? Bekijk dan de 4 Seasons Outdoor Summit serie, deze prachtige stoelen zijn geheel van deze tijd.

Openingstijden

 • Maandag:
 • Dinsdag :
 • Woensdag:
 • Donderdag:
 • Vrijdag:
 • Zaterdag:
 • Zondag:
 • 08.30 - 17.00
 • 08.30 - 17.00
 • 08.30 - 17.00
 • 08.30 - 17.00
 • 08.30 - 17.00
 • 08.30 - 17.00
 • Bekijk onze koopzondagen:

Boek een showroomafspraak.

Tijdens onze openingstijden zijn we bereikbaar via telefoon / email / chat / Whatsapp / videobellen.

WhatsApp ons: Stuur WhatsApp bericht

Koopzondagen

 • loungeset kopen met ideal
 • paypal
 • Spray pay
 • in3 betalen